3 φορές που η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε μάξι φούστα και τη ζηλέψαμε

Ανακαλύψαμε τις top-choice επιλογές της παρουσιάστριας

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram@stam_tsimtsili
instagram@stam_tsimtsili

Από το φθινόπωρο ακόμα είδαμε τις μάξι στενές φούστες να κυριαρχούν στις πασαρέλες και για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, ενώ θα πρωταγωνιστούν μέχρι και τον επόμενο χειμώνα στις εμφανίσεις μας. Είναι ultra μάξι, ακουμπάνε δηλαδή σχεδόν στο έδαφος, και σε bodycon γραμμή, αγκαλιάζοντας τη σιλουέτα, δημιουργώντας εύκολα stylish looks για τις all-day εμφανίσεις μας.

Οι trendy μάξι φούστες θα μας κάνουν να πούμε "αντίο" στα βαρετά σύνολα, αποτελώντας το κομμάτι-κλειδί σε μια casualwear αλλά και πιο chic εμφάνιση. Αυτό ακριβώς έκανε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή που επέλεξε τρία διαφορετικά σχέδια και χρώματα για τα ανοιξιάτικα outfits της, που κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Μια μάξι φούστα είναι βολική και άνετη στην καθημερινότητά μας, ενώ με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορεί εύκολα να μεταμορφωθεί σε ένα φινετσάτο κομμάτι, που θα μας χαρίσει έξτρα πόντους στυλ. Δες, λοιπόν, στη συνέχεια τα 3 looks της Σταματίνας και πάρε ιδέες για να απογειώσεις την ανοιξιάτικη τάση.

3 looks της Σταματίνας Τσιμτσιλή με μάξι φούστα

Total denim

Τζιν με τζιν φοράνε φέτος όλα τα κορίτσια της μόδας, αφού τα catwalks απογείωσαν το total denim. Η Σταματίνα επέλεξε μια μάξι στενή τζιν φούστα, που συνδύασε με ίδιο γιλέκο, δημιουργώντας ένα απόλυτα στοχευμένο σύνολο για τη μεταβατική εποχή που διανύουμε.

Tip: Η ψηλόμεση γραμμή της φούστας δείχνει τη σιλουέτα πιο αδύνατη, ενώ το σκίσιμο και τα ψηλοτάκουνα δημιουργούν εύκολα μια θηλυκή εικόνα.

Top choice

στενή τζιν φούστα

Denim φούστα, €89,90, Toi&moi

Αnimal print

Φέτος είναι η χρονιά του, αφού τα "άγρια" μοτίβα γίνονται απαραίτητα στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας. Εάν θέλεις να κάνεις τη διαφορά, μη μείνεις στα κλασικά καφέ και ασπρόμαυρα λεοπάρ, αλλά δοκίμασε να συνδυάσεις το trend με το γαλάζιο χρώμα, που κυριαρχεί στα color spring trends.

Tip: Κάνε color blocking με φούξια, για μια ενδιαφέρουσα εμφάνιση, που δεν θα περάσει απαρατήρητη και μη μείνεις στους κλασικούς συνδυασμούς.

Top choice

στενή γαλάζια φούστα

Γαλάζια φούστα, €111,30, Mallory the Label

Σουέτ

Απευθείας από τα 70s, τα σουέτ κομμάτια προσγειώνονται φέτος στην γκαρνταρόμπα μας και γίνονται τα it-items της σεζόν. Τα είδαμε σε τζάκετ με κρόσια, σε oversized σακάκια, σε crop καμπαρντίνες και η Σταματίνα μάς έδειξε τη δική της επιλογή, μια μάξι καφέ σουέτ φούστα. Τη συνδύασε με λευκό one-shoulder top, δημιουργώντας ένα φουλ ανοιξιάτικο σύνολο.

Tip: Μια σουέτ φούστα θα γίνει το key-piece εάν θέλεις να υιοθετήσεις το στυλ quiet luxury, καθώς αυτόματα θα δείξει την εμφάνισή σου ακριβή - πέρα από elegant.

Top choice

καφέ σουέτ μάξι φούστα

Μπεζ μάξι φούστα, €1.420, Stouls