Το θεϊκό μίνι της Σκορδά, το ίδιο σύνολο της Φειδά και το κλασικό λευκό: Τι φόρεσαν οι επώνυμες στα εγκαίνια γνωστής έκθεσης

Fashion police και για τέσσερις επώνυμες για διαφορετικούς λόγους

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Τα κλικ των φωτογράφων πέφτουν... βροχή, ειδικά όταν πρόκειται για επώνυμες κυρίες της εγχώριας showbiz που δίνουν το "παρών" σε διάφορα καλέσματα. Και μπορεί όλοι να μιλάνε για την ομορφιά και την αναμφισβήτητη κομψότητά τους, αλλά πάντα τα looks που φοράνε γίνονται αντικείμενο περισσότερων... συζητήσεων, σχετικά με το styling και τις επιλογές τους.

Έτσι την Τετάρτη το βράδυ 10 Απριλίου, τέσσερις διάσημες κυρίες, η Φαίη Σκορδά, η Σίσσυ Φειδά, η Ελένη Πετρουλάκη και η Μαρί Κωνσταντάτου, κέρδισαν τα φώτα με τις εμφανίσεις τους στα εγκαίνια της έκθεσης της ζωγράφου Μαρίνας Λεόν με τίτλο "A night at the opera", που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο θέατρο Παλλάς/Foyer.

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους, η Fashion Police... εντόπισε τέσσερις σούπερ καλοντυμένες celebrities της καρδιάς μας, που φωτογραφήθηκαν με χάρη κατά την είσοδό τους στο θέατρο και καθεμία ξεχωριστά έκανε τον δικό της... στυλιστικό ντόρο, που δεν πέρασε απαρατήρητος.

Από το θεϊκό μίνι της Σκορδά στο ίδιο σύνολο της Σίσσυς Φειδά (το φόρεσε την ίδια μέρα με διαφορά ώρας σε δύο διαφορετικές εκδηλώσεις) μέχρι το κλασικό λευκό της Ελένης και της Μαρί, ας δούμε πώς τα κατάφεραν και αυτήν τη φορά τα πανέμορφα κορίτσια!

Τα looks των 4 επώνυμων κυριών που συζητήθηκαν

Φαίη Σκορδά

φαίη σκορδά

Υπέροχη, υπέρκομψη και σούπερ θηλυκή, η Φαίη Σκορδά απέδειξε για άλλη μία φορά πως το σεξαπίλ αναδεικνύεται χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και φυσικά χωρίς να τα... βγάλεις όλα έξω. Γιατί τι να τα κάνω τα ντεκολτέ που ξεχειλίζουν εάν δεν είναι κομψά και φινετσάτα; Και η παρουσιάστρια πόνταρε στην αβίαστη θηλυκότητα, τονίζοντας τα θεϊκά της πόδια, με ένα μίνι twin-set.

Το μπλουκλέ ύφασμα και το τύπου Chanel σχέδιό του ήταν απλώς αρκετά για να ξεχωρίσει ανάμεσα στις πιο καλοντυμένες της βραδιάς.

Σίσσυ Φειδά

σίσσυ φειδά

Με το ίδιο σύνολο εμφανίστηκε η διακοσμήτρια σε δύο διαφορετικές εκδηλώσεις της ίδιας μέρας και μας απογοήτευσε. Πέρα από την κομψότητα και το class της, η Σίσσυ έβαλε πολλή... λάμψη πάνω της χωρίς λόγο, με πολλά κοσμήματα, σατέν κομμάτια και χρυσαφί πέδιλα, δημιουργώντας μια λίγο "μεγαλίστικη" εικόνα που δεν της πήγαινε. Στα highlight, η επώνυμη top handle τσάντα της που είναι μεγάλη τάση της άνοιξης.

Ελένη Πετρουλάκη

ελένη πετρουλάκη

Στη safe επιλογή του λευκού κινήθηκε η "εθνική" μας γυμνάστρια, αλλά το καμπάνα faux leather κολάν της δεν ήταν και ό,τι καλύτερο.

Αν και πάνω στο κορμί της όλα δείχνουν τέλεια, η εν λόγω επιλογή δεν κολάκευε τη σιλουέτα της, ούτε τόνιζε όπως θα έπρεπε τα υπόλοιπα απόλυτα στοχευμένα κομμάτια που επέλεξε για το total white look της. Το καλύτερο; Το εντυπωσιακό πράσινο clutch που έκανε δήλωση μόδας στο σύνολο.

Μαρί Κωνσταντάτου

μαρί κωνσταντάτου

Από τις ωραιότερες ανοιξιατικες εμφανίσεις που έχουμε δει. Κομψό ανδρόγυνου τύπου κοστούμι με τις απαραίτητες λάμψεις, απόλυτα ταιριαστές στην βραδιά, συνδυάστηκε ιδανικά με ψηλοτάκουνα silver πέδιλα και ασορτί mini bag. Η επιτομή της κομψότητας και της φινέτσας ήταν η Μαρί δίπλα στον άντρα της Γιάννη Κεντ.