The revenge dress: Με αυτό το φόρεμα η Emily Ratajkowski πήρε... την εκδίκησή της για τον χωρισμό!

Διά χειρός Celia Kritharioti και φουλ... αποκαλυπτικό!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
The revenge dress: Με αυτό το φόρεμα η Emily Ratajkowski πήρε... την εκδίκησή της για τον χωρισμό!

Κάποτε η Λαίδη Νταϊάνα φόρεσε ένα μαύρο σούπερ αποκαλυπτικό φόρεμα αμέσως μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Κάρολο και αυτό έμεινε στην ιστορία ως "revenge dress",

δηλαδή κάτι σαν μια στυλιστική... εκδίκηση για έναν χωρισμό!

Το ίδιο ακριβώς κάνουν κατά καιρούς και άλλες επώνυμες, αφού η Λαίδη Ντι έγραψε ιστορία! Σειρά τώρα έχει το παγκοσμίου φήμης μοντέλο και ηθοποιός Emily Ratajkowski, που επέλεξε ένα σούπερ αποκαλυπτικό φόρεμα για να γιορτάσει το διαζύγιό της!

Το revenge dress της Emily Ratajkowski

emily ratajkowski

Έκλεψε όλα τα βλέμματα με μία αποκαλυπτική μαύρη μάξι δημιουργία με κοψίματα Celia Kritharioti στο ετήσιο φιλανθρωπικό gala “Save Venice Ball” που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη το βράδυ της Παρασκευής 12 Απριλίου.

emily ratajkowski φόρεμα

Η Emily Ratajkowski ήταν όχι μόνο χάρμα οφθαλμών αλλά έκλεισε και πονηρά το... μάτι στον πρώην της, δείχνοντάς του ξεκάθαρα τι... κορίτσι έχασε!

emily ratajkowski black dress

Μάλιστα, η συγκεκριμένη δημιουργία της Celia Kritharioti θα μπορούσε εύκολα να είναι η συνέχεια του revenge ring που είχε πρόσφατα φορέσει η Emily Ratajkowski μετά το χωρισμό της, καθώς είχε cut out λεπτομέρειες που τόνιζαν υπέροχα το σώμα της και έκοβαν την ανάσα.

To διεθνούς φήμης μοντέλο είναι γνωστό, άλλωστε, για τις καυτές εμφανίσεις του, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να ποζάρει πιο hot από ποτέ στο προφίλ της στο Instagram, με... αδαμιαία περιβολή ή με πολύ λίγα ρούχα, αφήνοντας τα κάλλη της σε κοινή θέα - που είναι πλούσια!

Η Emily Ratajkowski ήταν η επίσημη καλεσμένη της Σίλιας Κριθαριώτη, η οποία κάθισε μαζί με τη διεθνώς αναγνωρισμένη σχεδιάστρια στο κεντρικό τραπέζι του gala.

[/OEmbed]

Τη Σίλια Κριθαριώτη συνόδευε και ο σύζυγος της Νίκος Τσάκος μαζί με τις κόρες τους Ειρήνη και Ελισάβετ, ενώ το gala διοργάνωσε ο κορυφαίος αμερικανικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός Save Venice, με στόχο τη διατήρηση της καλλιτεχνικής κληρονομιάς της Βενετίας.