7 και να καίνε! Οι επώνυμες που έδωσαν το παρών σε έκθεση και μας... έκαψαν με τις εμφανίσεις τους

Μία μόνο κέρδισε τις εντυπώσεις - Και δεν μας έκαψε!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Για άλλη μία φορά οι αγαπημένες μας σταρ έδωσαν το παρών σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, και πιο συγκεκριμένα στο Πάρκο Ελευθερίας-Κέντρο Τεχνών και στα εγκαίνια της έκθεσης "CREAID-Art & Design" της Μαρίνας Βερνίκου.

Λαμπερές κυρίες έσπευσαν να θαυμάσουν τα 110 συλλεκτικά έργα Τέχνης, τα οποία έχουν δωρίσει στην CREAID σημαντικοί καλλιτέχνες τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, μεταξύ αυτών οι Sophia Vari, George Zongolopoulos,Takashi Murakami, Costas Varotsos, Konstantin Kakanias, Sophia Kalogeropoulou και άλλοι.

Ο σκοπός είναι σημαντικός, καθώς θα γίνει δημοπρασία των έργων ηλεκτρονικά, από τις 15 Απριλίου μέχρι και τις 21 Απριλίου 2024, μέσω της ιστοσελίδας www.creaid.com, με στόχο την αγορά ιατρικού εξοπλισμού για το αντικαρκινικό τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού.

7 επώνυμες μάς... έκαψαν με τις εμφανίσεις τους - Μία μόνο κέρδισε τις εντυπώσεις

Όμορφες και κομψές παρουσίες δεν έλειψαν από την εκδήλωση, με τις επώνυμες να "συναγωνίζονται" σε κομψότητα και στυλ. Η αλήθεια είναι πως είδαμε "άστοχες" επιλογές, "αδιάφορα" looks, "μέτριες" εμφανίσεις και μία μόνο πέτυχε να πάρει Άριστα 10 για το σύνολό της.

Κατερίνα Καινούργιου

καινούργιου

Με ένα μάξι λευκό φόρεμα είδαμε τη "Super Κατερίνα", μια τέλεια επιλογή για την περίσταση, αλλά με το λάθος παπούτσι, αφού η "χοντροκομμένη" πλατφόρμα δεν ταίριαζε στο look. Ένα κομψό πέδιλο θα ήταν προτιμότερο.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

τσιμτσιλή

Μια στοχευμένη εμφάνιση για την περίσταση έκανε η Σταματίνα, συνδυάζοντας ένα στενό μαύρο παντελόνι με denim crop top και λαμπερά αξεσουάρ. Η ιδέα ενός λευκού πουκαμίσου, με δέσιμο στη μέση θα ήταν ό,τι καλύτερο για το κομψό στυλ της παρουσιάστριας.

Χριστίνα Μπόμπα & Τόνια Σωτηροπούλου

μπόμπα σωτηροπούλου

Χμ, πολλή μαυρίλα! Ένα φαρδύ μαύρο κοστούμι και μαύρο τοπ ναι μεν τονίζει τη φινέτσα της μονοχρωμίας αλλά πολύ σκούρο για μια τόσο... φωτεινή περίσταση, αλλά και για την ώρα της εκδήλωσης, νωρίς το απόγευμα. Η τσάντα σε metallic μπλε χρώμα έκανε... δουλίτσα, αλλά και πάλι η συνολική εικόνα ήταν περισσότερο ταιριαστή σε βόλτα στο πάρκο!

Μία από τα ίδια και τα ίδια για την Τόνια! Μαύρο παντελόνι και μπεζ γιλέκο χωρίς καμία πρωτοτυπία στο look. Κι εδώ ένα κίτρινο τσαντάκι ήρθε για να σώσει... την κατάσταση. Με ένα ψηλοτάκουνο πέδιλο θα είχαμε μια πιο φινετσάτη εμφάνιση.

Τζόρτζια Σιακαβάρα & Τέτα Καμπουρέλη

σιακαβάρα καμπουρέλη

Μάλιστα! Η Barbie σε νέα βερσιόν, αφού από την κορυφή ως τα νύχια το ροζ κυριαρχεί. Όλα τα λεφτά η τσάντα με το ζαχαρωτό και το σακάκι-ταπετσαρία σαλονιού!

"Μπεζ όνειρο" θα μπορούσε να ονομαστεί η εμφάνισή της Τέτας εάν βρισκόμασταν σε επίδειξη μόδας του 1970! Ένα νούμερο μεγαλύτερο σίγουρα το χρειάζεται, ενώ τα nude χρώματα δεν αφήνουν τη λάμψη της να αναδειχτεί.

Μαρίνα Βερνίκου

βερνίκου

Η κούκλα της βραδιάς, η πιο εντυπωσιακή παρουσία και μια οικοδέσποινα που έλαμπε - κυριολεκτικά και μεταφορικά! Η Μαρίνα Βερνίκου έκανε την πιο στοχευμένη επιλογή, με ένα metallic φόρεμα με κρύσταλλα, που λειτούργησε σαν κόσμημα επάνω της. Λαμπερή και απαστράπτουσα, όπως την έχουμε συνηθίσει!