Η Φαίη Σκορδά φοράει ήδη τη μεγαλύτερη τάση στα παπούτσια της επόμενης σεζόν

Θα γίνουν και δικά σου αγαπημένα για τους επόμενους μήνες

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram@fayskorda
instagram@fayskorda

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ διαθέτει class και φινέτσα και φυσικά μια καλλίγραμμη σιλουέτα, οπότε, με βάση αυτό το... στυλιστικό τρίπτυχο της επιτυχίας, καταλαβαίνεις ότι οι εμφανίσεις της τόσο στο πλατό της εκπομπής της "Fay's time" όσο και στην προσωπική της ζωή είναι πάντα απόλυτα στοχευμένες στις τρέχουσες τάσεις.

Η Φαίη Σκορδά είναι μία... δηλωμένη fashionista της εγχώριας showbiz, αφού εάν κάνεις ένα scroll στο Instagram της νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε σελίδα μοντέλου μόδας! Αυτό τι σημαίνει; Πως ό,τι κι αν επιλέξει να φορέσει σημαίνει ότι είναι trend και χρειάζεται να το προσέξεις οπωσδήποτε.

Πριν από μερικές μέρες, λοιπόν, την είδαμε να κάνει τη διαφορά, φορώντας ήδη τη μεγαλύτερη τάση στα παπούτσια της σεζόν, που τα κορίτσια της μόδας στο street style φοράνε στο repeat, ενώ όλους τους επόμενους μήνες αλλά και μέχρι το φθινόπωρο θα τα βλέπεις παντού.

Η Φαίη Σκορδά φοράει ήδη τη μεγαλύτερη τάση στα παπούτσια της σεζόν

Η Φαίη Σκορδά φροντίζει να αναδεικνύει πάντα τις τάσεις στα σύνολά της, βάζοντας ωστόσο τη δική της πινελιά σε κάθε περίπτωση, δημιουργώντας one-of-a-kind looks, που δεν περνούν απαρατήρητα.

Αν και λατρεύει τα ψηλοτάκουνα, αφού αναδεικνύουν ιδανικά τα θεϊκά της πόδια, την βλέπουμε να κάνει την ανατροπή φορώντας μπαλαρίνες, που είναι το πιο hot παπούτσι της άνοιξης αλλά και όλης της επόμενης σεζόν. Μάλιστα τα επιλέγει σε μαύρο, δημιουργώντας ένα ρετρό look με μαρινιέρα και μεγάλα γυαλιά ηλίου, που θυμίζει λίγο από Jackie 'O, αλλά και σύνολο Coco Chanel του '60.

Μάλιστα, οι μπαλαρίνες της είναι από τα must-have σχεδια, στην πιο minimal εκδοχή τους, που θα βρεις κι εσύ σε πολλά χρώματα, για να κάνεις άπειρους συνδυασμούς. Εκείνη τα φοράει και σε καφέ,

ενώ φέτος καλά θα κάνεις να αποκτήσεις σίγουρα ένα ζευγάρι σε nude αλλά και με δίχτυ, εάν θέλεις να κάνεις τη διαφορά στα spring outfits σου. Κι επειδή καλοκαιράκι πλησιάζει, προτίμησε και ένα ψάθινο μπαλαρινάκι με μπαρέτα, που θα σε βολέψει πολύ στις διακοπές σου!

Top choice

ψάθινες μπαλαρίνες dona baretta

Ψάθινες μπαλαρίνες με μπαρέτα, €39, Seven, barettashoes.gr

δίχρωμες μπαλαρίνες Dore Shoes

Δίχρωμες, Dore Shoes

metallic Μπαλαρίνες Dore Shoes

Metallic, Dore Shoes

μπαλαρίνες δίχρωμες Haralas

Με αγκράφα, €139,95, Boss, Haralas

Ταμπά μπαλαρίνες haralas

Ταμπά, €129, Lauren, Haralas