Monica Bellucci: Φωτογραφήθηκε πιο αποκαλυπτική από ποτέ στα 59 της χρόνια

Η "αιώνια μούσα" ανδρών και γυναικών ανά τον κόσμο

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Είναι μια γυναίκα-θρύλος στην ιστορία του ιταλικού -και όχι μόνο- κινηματογράφου, για το ταλέντο της, την αισθησιακή ομορφιά της, το έντονο σεξαπίλ της και τη θηλυκότητά της, που κανέναν δεν αφήνουν ασυγκίνητο. Η Ιταλίδα σταρ Monica Bellucci φωτογραφήθηκε πιο "καυτή" από ποτέ για το εξώφυλλο του τεύχους Μαΐου του Elle Spain και φυσικά ήταν εκθαμβωτική και σούπερ αποκαλυπτική.

Στα 59 της χρόνια πόζαρε με κομψές εμφανίσεις στο στούντιο χαμογελώντας και διασκεδάζοντας κάθε στιγμή της φωτογράφισης. Στα σχόλια στο Instagram, οι φανατικοί θαυμαστές της την αποκαλούν "η πιο γοητευτική γυναίκα του αιώνα", με τις αναρτήσεις με φωτογραφίες και βίντεο από τη φωτογράφιση να έχουν κερδίσει δεκάδες χιλιάδες likes.

Διάσημη Ιταλίδα σταρ φωτογραφήθηκε πιο "καυτή" από ποτέ στα 59 της

Φωτογραφίες γεμάτες σεξαπίλ και θηλυκότητα, αποδεικνύουν ξακάθαρα πως η Ιταλίδα σταρ Monica Bellucci στα 59 της χρόνια είναι πιο καυτή από ποτέ. Επιλέγοντας μαύρο χρώμα ως επί το πλείστον στις στυλιστικές δημιουργίες την βλέπουμε με ένα μαύρο of-shoulder φόρεμα, με παλτό, με στενό τοπ, με oversized σακάκι και φυσικά με θηλυκά δαντελένια εσώρουχα, που αναδεικνύουν το πλούσιο μπούστο της.

Σε όλες τις λήψεις η Monica είναι χαμογελαστή και ευδιάθετη, ενώ τα σχόλια που έχουν γραφτεί τόσο στο προφίλ της ηθοποιού όσο και του Elle Spain, δείχνουν ξεκάθαρα τον θαυμασμό προς το πρόσωπό της.

"Η πιο κομψή, γοητευτική και όμορφη γυναίκα του αιώνα. Αξεπέραστη αύρα και ομορφιά", "Υπέροχες πόζες" και "Τι όμορφη γυναίκα, εκπληκτικές φωτογραφίες", είναι μερικά μόνο από αυτά, κάτω από τις φωτογραφίες της Monica.

H "αιώνια μούσα", όπως την αποκαλούν πολλοί, μίλησε στο περιοδικό και σχολίασε σχετικά με τον χρόνο που περνάει και ποια είναι η σχέση του μαζί της: "Είναι ανώφελο να πηγαίνω ενάντια σε κάτι που είναι πιο ισχυρό από εμένα. Είμαι σαν όλους τους άλλους, λέω στον εαυτό μου ότι είναι ανώφελο να πηγαίνω ενάντια σε κάτι που είναι πιο ισχυρό από εμένα...

Κι αν ο χρόνος περνάει σημαίνει ότι είσαι τυχερός που είσαι ακόμα εδώ. Η βιολογική ηλικία έχει συνέπειες, δεν απολαμβάνουμε πλέον τα πλεονεκτήματα της νεότητας. Υπάρχει ένας φυσικός μετασχηματισμός και έρχεται μια στιγμή που πρέπει να τον αποδεχτείς. Το σημαντικό είναι να συνεχίσω να αισθάνομαι καλά και να κάνω πράγματα που μου αρέσουν και με διεγείρουν".