Athens Fashion Week: Από το κακό στο χειρότερο οι εμφανίσεις των επώνυμων κυριών - Ποιες χρειάζονται... μαθήματα στυλ

Στο πιο λαμπερό event μόδας είδαμε τόσες... άκομψες παρουσίες

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Τα ελληνικά brands εντυπωσίασαν με τις επιδείξεις τους στην Athens Fashion Week που ξεκίνησε το Σάββατο 20 Απριλίου στο Ζάππειο και ολοκληρώνεται αύριο Τρίτη 23 Απριλίου. και όπως ήταν φυσικό πολλές ήταν οι επώνυμες κυρίες της εγχώριας showbiz που έδωσαν το "παρών", παρακολουθώντας τα catwalks διάφορων Ελλήνων σχεδιαστών.

Ωστόσο, αν και σε ένα τόσο λαμπερό event μόδας θα έπρεπε να δούμε πολλές καλοντυμένες celebrities, η αλήθεια είναι ότι οι εμφανίσεις των περισσότερων κυριών μάς απογοήτευσαν, δείχνοντας ξεκάθαρα πως πολλές από αυτές χρειάζονται... επειγόντως μαθήματα στυλ.

Οι εμφανίσεις των επώνυμων κυριών στην Athens Fashion Week

Σοφία Αρβανίτη

σοφία αρβανίτη

Μια εμφάνιση... απροσδιορίστου, έκανε η όμορφη τραγουδίστρια, που θέλησε να αναβιώσει το boho-rock style, αλλά λίγο μπερδεύτηκε με τις επιλογές της. Η εμφάνιση θα ήταν καλύτερη με ένα cowboy μποτάκι και (ίσως) έδειχνε λιγότερο ντεμοντέ και εκτός εποχής.

Μπέσσυ Αργυράκη

μπέσσυ αργυράκη

Ένα ανδρόγυνο σύνολο επέλεξε η τραγουδίστρια που ήταν κομψό και ταιριαστό για τις αναλογίες της, που συνδύασε με μοδάτο πουκάμισο και ψηλοτάκουνες πλατφόρμες, πετυχαίνοντας ένα κομψό outfit, που ταίριαζε στην περίσταση.

Τόνια Κούμπα

Τόνια Κούμπα

Μια στοχευμένη ρετρό εμφάνιση έκανε η Τόνια Κούμπα, επιλέγοντας ένα μάξι φόρεμα σε A line και μάλιστα σε στοχευμένο μπλε χρώμα, ολοκληρώνοντας την εμφάνισή της με hair-look με παρόμοια αναφορά. Η αλήθεια είναι πως μια κλασική ψηλοτάκουνη γόβα θα ήταν προτιμότερη σε σχέση με τις πλατφόρμες που επέλεξε.

Μελίνα Ασλανίδου

μελίνα ασλανίδου

Το κόκκινο της φωτιάς προτίμησε η τραγουδίστρια, που είναι το χρώμα της σεζόν, μέσα από ένα μάξι bodycon σατέν φόρεμα που τόνιζε την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Ωστόσο, το μαύρο αξεσουάρ-ζώνη στο στήθος "έριξε" κατά πολύ την κομψότητα και τη φινέτσα του look.

Κατερίνα Θεοχάρη

κατερίνα θεοχάρη

Η "κοντή" από το "Παρά Πέντε" προτίμησε μάξι πράσινο φόρεμα με cut-outs στη μέση και σκίσιμο στους μηρούς, θυμίζοντας το περίφημο φόρεμα της Καίτης Γαρμπή (σε μπλε χρώμα τότε) στη Eurovision. Πολύ "τραβηγμένο" για ένα τέτοιο event μόδας, που σίγουρα θα ταίριαζε σε μια πιο βραδινή έξοδο.

Στέλλα Μέλιγκαν

στέλλα μίλιγκαν

Η Ελληνίδα Fashion insider έκανε μια πολύ μοδάτη εμφάνιση στην AXDW, με ένα μάξι παγετέ φόρεμα σε κίτρινο χρώμα, που απογείωσε με τη mini bag της σε μοβ χρώμα, κάνοντας ένα στοχευμένο και σούπερ στυλάτο color blocking.

Άντζελα Γκερέκου & Μαρία Βοσκοπούλου

άντζελα γκερέκου μαρία βοσκοπούλου

Η κομψότητα σε όλο της το μεγαλείο για μαμά και κόρη που κέρδισαν δικαίως τις εντυπώσεις. Η Άντζελα επιλέγοντας ένα φαρδύ κοστούμι στο χρώμα του πάγου και χρυσαφί κοσμήματα και η Μαρία μέσα από ένα wide-leg τζιν παντελόνι, που συνδύασε με μαύρο χρώμα και εντυπωσιακά κοσμήματα στον λαιμό της. Εύγε και στις δύο!

Βασιλική Μιλλούση

βασιλική μιλλούση

Φινετσάτη και απόλυτα ταιριαστή στην εκδήλωση ήταν η Βασιλική, που προτίμησε λευκό χρώμα σε φόρεμα και πανωφόρι, αναδεικνύοντας την κομψότητά της μέσα από τα αξεσουάρ που επέλεξε, ήτοι τη ζώνη στη μέση της και τις metallic γόβες.

Τζώρτζια Σιακαβάρα

τζώρτζια σιακαβάρα

Στο πλευρό του αγαπημένου της Κωνσταντίνου Πλεύρη εθεάθη η Τζώρτζια, επιλέγοντας πολύ χειμωνιάτικο outfit σε καφέ χρώμα και μπότες, βάζοντας μια φωτεινή πινελιά με το λινό-μεταξωτό πανωφόρι της, που δεν ταίριαζε καθόλου με το κοστούμι ως υφή. Ωστόσο, το ζητούμενο να ξεχωρίσει, πέτυχε και με το παραπάνω και λόγω της ασορτί (όπως πάντα) περούκας της!

Κιμ Κίλιαν

κιμ κίλιαν

Πάλι μια ενδιάμεση στάση πριν από γάμο η βάφτιση έκανε η Κιμ Κίλιαν στην AXDW, επιλέγοντας ένα πολύ εντυπωσιακό φόρεμα... κουμπάρας ή συνυφάδας, που θα ξεχώριζε σίγουρα σε όλες τις φωτογραφίες με το σόι γαμπρού ή νύφης! Λίγη λιγότερη φλοράλ πληροφρία και λίγο πιο μοντέρνα αισθητική είναι το ζητούμενο εδώ!