Τατιάνα Μπλάτνικ: Δίπλα στον Νικόλαο πιο κομψή από ποτέ

7 εμφανίσεις που θα μείνουν αξέχαστες για την φινέτσα τους

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Ανέκαθεν ήταν μια υπέρκομψη γυναίκα, που εντυπωσίαζε με κάθε της εμφάνιση - το ίδιο συνεχίζει να κάνει όποτε τη συνατήσει ο φακός, με τα looks της να αποπνέουν αβίαστη κομψότητα, φινέτσα και εκλεπτυσμένη αισθητική. Η Τατιάνα Μπλάτνικ μπορεί να χώρισε με τον πρίγκιπα Νικόλαο, ωστόσο το στυλ της παραμένει ανεπανάληπτο.

Έτσι κι εμείς σου παρουσιάζουμε 7 σικάτες εμφανίσεις στο πλευρό του Νικόλαου, με την Τατιάνα Μπλάτνικ να λαμβάνει εύκολα τα εύσημα για κάθε της στυλιστική επιλογή. Υπέρμαχος της chic απλότητας και των minimal επιλογών, υιοθετώντας τις περισσότερες φορές το quiet luxury style, μέσα από πολυτελή ρούχα και αξεσουάρ, που αναδεικνύουν την έμφυτη κομψότητά της, η ίδια αποτελεί... στυλιστικό παράδειγμα προς μίμηση.

Η ίδια στηρίζει πάντα τους Έλληνες σχεδιαστές μέσα από τις επιλογές της, προτιμώντας εντυπωσιακά φορέματα και κλασάτα σύνολα, διατηρώντας τα looks της σε ισορροπία με λιτά μακιγιάζ και απλά χτενίσματα. Οπότε καταλαβαίνεις εύκολα γιατί οι εμφανίσεις της γίνονται πάντα αντικείμενο θετικών σχολίων!

7 κομψές εμφανίσεις της Τατιάνα Μπλάτνικ δίπλα στον Νικόλαο

Μπορεί ο χωρισμός του ζευγαριού να έπεσε σαν... κεραυνός εν αιθρία, ωστόσο οι σχέσεις τους παραμένουν άριστες, τόσο μεταξύ τους όσο και με όλη την οικογένεια, με το ζευγάρι να διατηρεί χαμηλούς τόνους το τελευταίο διάστημα σχετικά με τις εξελίξεις στα προσωπικά του.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 19 Απριλίου, ήρθε η επίσημη ανακοίνωση που τόνιζε: "Και οι δύο εκφράζουν τη δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους…".

Με αφορμή, λοιπόν, τους χωριστούς δρόμους που επέλεξαν να διαβούν, βρήκαμε τις 7 πιο κομψές εμφανίσεις της Τατιάνας Μπλάτνικ δίπλα στον Νικόλαο και σου τις παρουσιάζουμε, κάνοντας ξεκάθαρο πως η μόδα και το στυλ ρέουν στο αίμα της, με κάθε elegant επιλογή να μοιάζει εύκολα βγαλμένη από περιοδικό μόδας.

Τατιάνα Μπλάτνικ με κόκκινο φόρεμα

Τατιάνα Μπλάτνικ με φλοράλ φόρεμα

Τατιάνα Μπλάτνικ λευκό σακάκι δίπλα σε Νικόλαο

Τατιάνα Μπλάτνικ και Νικόλαος

Τατιάνα Μπλάτνικ με λευκό φόρεμα

Τατιάνα Μπλάτνικ με μαρινιέρα