Φαίη Σκορδά: Πιο αποκαλυπτική από ποτέ, με μαύρο "καυτό" στράπλες φόρεμα

Μια εμφάνιση που δεν μας έχει συνηθίσει η παρουσιάστρια

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram@fayskorda
instagram@fayskorda

Με αφορμή την 34η AXDW που τελείωσε χθες Τετάρτη 24/4 παρακολουθήσαμε το τελευταίο σόου της Εβδομάδας Μόδας, αυτό του Βασίλη Ζούλια, όπου είδαμε να δίνει το παρών η Φαίη Σκορδά και μάλιστα πιο αποκαλυπτική από ποτέ.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ διαθέτει class και φινέτσα και φυσικά μια καλλίγραμμη σιλουέτα, οπότε, με βάση αυτό το... στυλιστικό τρίπτυχο της επιτυχίας, καταλαβαίνεις ότι οι εμφανίσεις της τόσο στο πλατό της εκπομπής της "Fay's time" όσο και στις εξόδους της είναι πάντα απόλυτα στοχευμένες στις τρέχουσες τάσεις. Και αυτό έγινε ξεκάθαρο μέσα από το σύνολο που φόρεσε στην επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια με τίτλο "Film Noir" στον ιστορικό κινηματογράφο Σινέ Ίρις.

Φαίη Σκορδά: Πιο αποκαλυπτική από ποτέ, με μαύρο "καυτό" στράπλες φόρεμα

Η Φαίη Σκορδά είναι μία... δηλωμένη fashionista της εγχώριας showbiz, αφού εάν κάνεις ένα scroll στο Instagram της νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε σελίδα μοντέλου μόδας! Αλλά και όποτε τη δεις να εμφανίζεται σε κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως εχθές δηλαδή, η παρουσιάστρια είναι ορισμός της κομψότητας και της φινέτσας.

Με ένα στράπλες ρετρό μαύρο φόρεμα, που τόνιζε το πλούσιο μπούστο της, η παρουσιάστρια μίλησε backstage της επίδειξης για την αγάπη που έχει στα ρούχα του Βασίλη Ζούλια, σημειώνοντας πως ταιριάζουν απόλυτα στο δικό της στυλ και τα προτιμά πολλές φορές εντός και εκτός πλατό.

Άλλωστε, η Φαίη Σκορδά φροντίζει να αναδεικνύει πάντα τις τάσεις στα σύνολά της, και φυσικά όλα τα ρούχα του Βασίλη Ζούλια για τη σεζόν Φθονόπωρο/Χειμώνας 2024 είναι στοχευμένα στα νέα trends, όπως στα σκουρόχρωμα tweed, στις μίντι στενές φούστες, σε εντυπωσιακά ρετρό παλτό και φινετσάτα πουκάμισα, που η Φαίη Σκορδά μπορεί εύκολα να αναδείξει.

Η ίδια ολοκλήρωσε το look της με ένα τσόκερ με στρας στον λαιμό, επιλέγοντας nude τόνους στο μακιγιάζ της, που τόνισαν επίσης την εκλεπτυσμένη της αισθητική και το class που τη διακρίνει στις εμφανίσεις της.