Δέσποινα Βανδή: Τολμηρό styling μέσα από 3 αποκαλυπτικά λευκά σύνολα

Ξανασκέψου το για το βράδυ της Ανάστασης

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
instagram@desp1navandi
instagram@desp1navandi

Είναι μια γυναίκα που στα 50 plus χρόνια της βάζει κάτω πολλές 20άρες - δεν υπάρχει αμφιβολία επ' αυτού και όσοι λένε το αντίθτο μια... κακιούλα την βγάζουν. Με ένα σώμα που πολλές ζηλεύουμε,με ένα μοναδικό στυλ που υποστηρίζει στο 100%, η Δέσποινα Βανδή μπορεί εύκολα να φοράει ό,τι επιθυμεί, αφού υποστηρίζει τα περισσότερα (κυρίως καυτά) σύνολα που κυκλοφορούν ανάμεσα στις τρέχουσες τάσεις της σεζόν αλλά και στο street style.

Οι εμφανίσεις της στην πίστα είναι εντυπωσιακές και παράλληλα αποκαλυπτικές, ενώ στην προσωπική της ζωή φροντίζει μέσα από τα looks της να αναδεικνύει τα δυνατά της σημεία - πόδι και ντεκολτέ. Με σκληρή γυμναστική και προσεκτική διατροφή έχει πετύχει οι αναλογίες της σε αυτές τις 5 δεκαετίες της ζωής της να είναι αξιοζήλευτες.

Έτσι την βλέπουμε να φοράει τα πιο αποκλαυπτικά σύνολα, ανάμεσά τους και 3 λευκά που λίγα αφήνουν στη φαντασία, τονιζοντας τις γραμμές της και αναδεικνύοντας το σεξαπίλ της. Φορέματα και twin sets έχουν την τιμητική τους, με το άσπρο χρώμα να τονίζει ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθησή της.

Η Δέσποινα Βανδή φόρεσε 3 αποκαλυπτικά λευκά σύνολα

Το J2US είναι η δική της πασαρέλα, αφού η Δέσποινα Βανδή εύκολα πρωταγωνιστεί στο πλατό με τις αποκλαυπτικές της εμφανίσεις. Τα στενά φορέματα, τα σύνολα με sexy ντεκολτέ είναι τα αγαπημένα της, ενώ δεν διστάζει να αναδείξει τα θεϊκά της πόδια και τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς της. Έτσι 3 λευκά σύνολα που επέλεξε να φορέσει δείχνουν ξεκάθαρα πως τολμά στο styling και... καλά κάνει.

Ένα λευκό twin set με βαθύ ντεκολτέ δημιουργεί μια κομψή εμφάνιση με ένα oversized blazer, ενώ τα statement κοσμήματα ολοκληρώνουν ιδανικά το σύνολο. Θα το φορέσεις κι εσύ με ψηλοτάκουνα, για μια θηλυκή εμφάνιση.

Το φόρεμα της σεζόν για τη Δέσποινα Βανδή, που επέλεξε ένα ντραπέ μάξι κομμάτι με αποκαλυπτκό ντεκολτέ, αφήνοντας λίγα στη φαντασία για την καλλίγραμμη σιλουετα της.

Οι καλογυμνασμένοι ώμοι της τονίζονται με αυτό το of-shoulder λευκό φόρεμα, που απογειώνει τη φινέτσα και το εκλεπτυσμένο γούστο της τραγουδίστριας. Γιατί όταν διαθέτεις έμφυτη κομψότητα, ακόμα και το πιο αποκαλυπτικό ντύσιμο δείχνει τόσο φινετσάτο, που δεν χρειάζονται επιπλέον σχόλια.