Ζενεβιέβ Μαζαρί: Φόρεσε τη διαφάνεια με τον πιο ανοιξιάτικο τρόπο

Στο χρώμα που θα κυριαρχήσει όλη την επόμενη σεζόν

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram@zenevievmazari
instagram@zenevievmazari

Ξεκίνησε με επιτυχία το First Dates και την είδαμε πιο κομψή και λαμπερή από ποτέ. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί γνωρίζει από μόδα και το στυλ της είναι αξεπέραστο, αφού δύσκολα θα τη δεις να φοράει κλασικά και... αδιάφορα σύνολα. Η ίδια αγαπά τα εκκεντρικά looks και κάθε άλλο παρά βαρετή εμφανίζεται είτε εντός είτε εκτός πλατό.

Σε πρόσφατη εμφάνισή της λοιπόν απέδειξε την επιλογή της αυτή στα extreme looks, με ένα outfit απευθείας από... catwalk. Η διαφάνεια, ως γνωστόν, είναι από τις top τάσεις της άνοιξης και του καλοκαιριού 2024, οπότε η Ζενεβιέβ την υιοθέτησε με τον πιο στοχευμένο και ανοιξιάτικο τρόπο, δημιουργώντας ένα casualwear look που μπορείς εύκολα να φορέσεις κι εσύ.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί φόρεσε τη διαφάνεια με τον πιο ανοιξιάτικο τρόπο

Η διαφάνεια δυσκολεύει τις περισσότερες από εμάς και λίγες είναι οι τολμηρές που την έχουν δοκιμάσει ή σκέφτονται να τοκάνουν. Ωστόσο, εάν επιλέξεις ένα σύνολο... τόσο όσο διάφανο, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, αφού το αποτέλεσμα θα είναι και κομψό και στυλάτο και άνετο.

Αυτό έκανε και η Ζενεβιέβ Μαζαρί, επιλέγοντας γαλάζιο athletic outfit, με διάφανο stir-up κολάν και σακάκι τύπου Chanel, συνδυάζοντας το σύνολό της με μαύρη μπλούζα από μέσα και φαρδύ κλασικό εσώρουχο επίσης σε μαύρο χρώμα. Η εμφάνιση ολοκληρώθηκε με αθλητικά μποτάκια και φυσικό μακιγιάζ.

Highlight: Το γαλάζιο χρώμα αποτελεί Νο1 τάση της άνοιξης και του καλοκαιριού, ενώ το στοχευμένο mix'n'match στα στυλ αναδεικνύει τόσο τις τάσεις όσο και τη φινέτσα της παρουσιάστριας. Εναλλακτικά μπορείς να συνδυάσεις το σύνολο με mules ή ψηλοτάκουνα πέδιλα για να κάνεις μια στοχευμένη βραδινή εμφάνιση.