Θα φορέσεις κόκκινο το Πάσχα; Δες το elegant σύνολο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για να εμπνευστείς

Είναι κομψό, εκλεπτυσμένο και αναδεικνύει το quiet luxury style

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως όταν θέλουμε να δούμε τα πιο μοδάτα σύνολα της σεζόν σκρολάρουμε στο Instagram της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Η παρουσιάστρια του "Shopping Star" ξέρει από μόδα και τάσεις και είναι η καλύτερη πηγή πληροφοριών που αφορούν στο στυλ.

Κάθε της εμφάνιση χαρακτηρίζεται από κομψότητα και... ενδιαφέρον, αφού η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στοχεύει πάντα στα trends κάθε σεζόν, τα οποία αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο. Έτσι και σε πρόσφατη έξοδό της μάς δείχνει τον πιο elegant συνδυασμό για να φορέσουμε το κόκκινο χρώμα, που είναι top τάση για την άνοιξη και το καλοκαίρι 2024.

Το elegant σύνολο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για να εμπνευστείς το Πάσχα

Η καλλίγραμμη σιλουέτα της τη βοηθά να φοράει ό,τι θέλει, ενώ ποτέ της δεν κάνει εκπτώσεις στις επιλογές της, φροντίζοντας να είναι στοχευμένες και σούπερ στυλάτες. Επιπλέον, πάντα ενημερώνεται για τις τάσεις και τα trends και φυσικά είναι στην πρώτη γραμμή της μόδας - το στυλ της και η στυλιστική επιλογή της πριν από μερικές μέρες μάς έδειξε ξεκάθαρα ότι είναι μία... γκουρού της μόδας!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε να φορέσει κόκκινο χρώμα στην εμφάνισή της, μέσα από ένα κομψό cardigan και στοχευμένα αξεσουάρ, ήτοι ένα top handle τσαντάκι και κομψές sling-backs, ολοκληρώνοντας το εντυπωσιακό look της με μακριά σατέν slip φούστα και πολύχρωμα κοσμήματα.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Πιο επίκαιρη από ποτέ στο styling, δίνει ιδέες για τις μέρες του Πάσχα που σίγουρα θα θέλεις κι εσύ να φορέσεις κόκκινο χρώμα, αλλά δεν ξέρεις πώς. Εμπνεύσου, λοιπόν, από το elegant σύνολο της παρουσιάστριας του Shopping Star για να είσαι σίγουρα πως θα σε δουν όλη σαν μια... σταρ της μόδας.

Highlight: Το layering στα κοσμήματα στον λαιμό, συνδυάζοντας ένα statement κολιέ με μενταγιόν με πέρλα και ασορτί σκουλαρίκια.