H Ντακότα Τζόνσον μόλις φόρεσε το τζιν που θα κυριαρχήσει τους επόμενους μήνες

Είναι διακριτικά... καυτό και ταυτόχρονα φινετσάτο

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Photo by Jose Perez Bauer/Griffin GC Images/Ideal Image
Photo by Jose Perez Bauer/Griffin GC Images/Ideal Image

Όταν ακούς τη λέξη "τζιν", σίγουρα η επόμενη δεν είναι... "hot". Τα διάφανα φορέματα είναι καυτά. Τα δαντελένια τοπ είναι επίσης καυτά. Νομίζω ότι συμφωνούμε όλες σε αυτό. Αλλά το τζιν... καυτό; Ανάλογα με τη σιλουέτα και τον τρόπο που το φοράς, φυσικά. Η Ντακότα Τζόνσον μόλις το απέδειξε και με το παραπάνω.

Η ηθοποιός εθεάθη κοντά στο Big Apple με ένα cool-girl style, που πολλές θα σκεφτούν ότι δεν είναι και κάτι το φοβερό από άποψη styling. Η ίδια επιλέγει συνήθως την απλότητα στα σύνολά της, αλλά κάνει με τον τρόπο της το απλό να μην είναι βαρετό, ούτε και basic.

Και το look της είναι η απόδειξη, ενώ το τζιν παντελόνι της είναι αυτό που θα κυριαρχήσει παντού τους επόμενους μήνες - ήδη πρωταγωνιστεί στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις.

Η Ντακότα Τζόνσον φόρεσε το τζιν που θα πρωταγωνιστεί τους επόμενους μήνες

Ένα χαμηλόμεσο φαρδύ τζιν παντελόνι με τεράστια μπατζάκια και πολύ φαρδύ στρίφωμα, συνδυάστηκε ιδανικά από την Ντακότα με ένα στενό crop tank top σε μαύρο χρώμα, με το combo φαρδύ-στενό να εμφανίζεται και πάλι στο προσκήνιο, εκθρονίζοντας τα total loose σύνολα.

Ντακότα Τζόνσον
Photo by Jose Perez Bauer/Griffin GC Images/Ideal Image

Ενώ δεν πιστεύεις ότι τα φαρδιά τζιν είναι θηλυκά, η αλήθεια είναι πως είναι... ήσυχα θηλυκά, και χωρίς προσπάθεια. Γιατί πολλές φορές, τα πιο "καυτά" κομμάτια είναι αυτά που δεν προσπαθούν πολύ για να είναι- και τα φαρδιά τζιν σίγουρα βρίσκονται ανάμεσά τους!

Επιπλέον, τα φαρδιά τζιν είναι απίστευτα άνετα και τέλεια για τους καλοκαιρινούς μήνες—όχι μόνο δημιουργούν ένα φινετσάτο ντύσιμο αλλά και πρακτικό. Η Ντακότα ολοκλήρωσε το easy going outfit της με ένα ζευγάρι Adidas Sambas στο χρώμα μέντας, αποδεικνύοντας δύο πράγματα: Τα Sambas είναι τα 'It' αθλητικά παπούτσια της σεζόν, όπως και τα παστέλ χρώματα, είναι η τέλεια επιλογή για τους επόμενους μήνες.

Copy the look

φαρδύ τζιν παντελόνι

Tζιν παντελόνι, €54, Yiasou

tank top

Μαύρο tank top, €9,99, Η&Μ

adidas samba αθλητικά

Sneakers, Adidas Samba

γυαλιά ηλίου mark jacobs safilogroup.com

Γυαλιά ηλίου, Marc Jacobs, safilogroup.com