Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Φόρεσε το πρώτο μαγιό για το καλοκαίρι και μας δείχνει την τάση που θα κυριαρχήσει

Ένα μπικίνι που δεν πρέπει να λείπει από τις καλοκαιρινές επιλογές σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram@ilianapapageorgiou
instagram@ilianapapageorgiou

Διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της εγχώριας showbiz, αλλά και εντυπωσιακό στυλ, οπότε τα δύο αυτά βασικά χαρακτηριστικά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου την καθιστούν εύκολα fashion icon της εγχώριας showbiz. Κι επειδή καλοκαίριασε ήδη και οι θερμοκρασία ανέβηκε, η παρουσιάστρια του Shopping Star δεν θα μπορούσε παρά να βάλει το πρώτο της μαγιό για το καλοκαίρι και να κάνει τις βουτιές της.

Αυτόματα λοιπόν μας δείχνει και την τάση για τους επόμενους μήνες, ένα μπικίνι που θα βλέπουμε παντού σε θάλασσες κι ακτές να πρωταγωνιστεί στις επιλογές των κοριτσιών της μόδας. Οπότε δες κι εσύ ποιο σχέδιο και χρώμα δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα παραλίας σου για να κάνεις άμεσα τις πιο στοχευμένες αγορές.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε το μαγιό που θα κυριαρχήσει στις παραλίες

Ήδη τα Instagram των fashionistas ανά τον κόσμο έχουν γεμίσει με αποδράσεις στις παραλίες και φυσικά φορώντας τα πιο μοδάτα μαγιό της σεζόν. Στο ίδιο μήκος κύματος, λοιπόν, και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που έβαλε το μπικίνι της και αυτόματα μας έδειξε το big trend των επόμενων μηνών.


Ένα ρετρό μπικίνι με μπανέλα σε ασπρόμαυρη διχρωμία είναι η τάση για τις βουτιές του καλοκαιριού, που θα γίνει σε λίγο viral επιλογή ανάμεσα στα it-girls και τις trendsetters. Η απλότητα φέτος είναι προτεραιότητα στις διακοπές μας, οπότε ένα all-time classic χρώμα και σχέδιο δεν πρέπει να απουσιάζει από τον στυλιστικό σου ορίζοντα.

Απόκτησε την τάση στα μαγιό του καλοκαιριού

δίχρωμο ασπρόμαυρο μπικίνι

Τοπ από μπικίνι, €29,90 και σλιπ από μπικίνι, €29,90, Terminal X

Συνδύασέ το με

σανδάλια envieshoes.gr

Σανδάλια, €69,90, Envie Shoes

ψάθινη τσάντα bmb bags

Ψάθινη τσάντα, €60, BMB Bags

μενταγιόν με μαργαριτάρι krinaki.gr

Μενταγιόν, Krinaki Handmade Jewelry

bucket-hat admiral

Καπέλο, €23,95, Admiral

γυαλιά ηλίου marc jacobs safilogroup.com

Γυαλιά ηλίου, Marc Jacobs, safilogroup.com