Φεστιβάλ Καννών 2024: Όλοι μιλάνε σήμερα για την κούκλα Κλέλια Ανδριολάτου

Μια υπέρκομψη και εκθαμβωτική εμφάνιση έκανε η πρωταγωνίστρια του "Maestro" στη Γαλλική Ριβιέρα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
instagram@klelia_andriolatou
instagram@klelia_andriolatou

Ένα κορίτσι που όπου κι αν δώσει το "παρών", σε όποιον χώρο κι αν βρεθεί, η αύρα του αγκαλιάζει και τον πιο αδιάφορο! Η Κλέλια Ανδριολάτου, η "μούσα" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο "Maestro", που κέρδισε τις εντυπώσεις με το ταλέντο της στη σειρά του Μega που παίζεται και στο Netflix, είναι ένα κορίτσι πανέμορφο, που θυμίζει "λολίτες" μιας άλλης εποχής.

Η εμφάνισή της στο Φεστιβάλ Καννών 2024 την Κυριακή δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο, αφού όλοι είδαν μπροστά τους μια κούκλα, ένα θηλυκό που ξεχώρισε από το πλήθος τόσο με την εμφάνισή της όσο και με την προσωπικότητα και την... τσαχπινιά της.

Η Κλέλια Ανδριολάτου με εντυπωσιακό look στο Φεστιβάλ Καννών 2024

Η Κλέλια Ανδριολάτου περπάτησε στο κόκκινο χαλί με εντυπωσιακό co-ord Vassia Kostara, σε φωτεινό πορτοκαλί χρώμα, τονίζοντας την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Το σύνολο, με ρετρό αναφορές, αποτελούνταν από δύο κομμάτια, μια μάξι A line φούστα σε αρκετά φαρδιά γραμμή, και crop top εν είδει bralette, που ανέδειξε ιδανικά το υπέροχο ντεκολτέ της ηθοποιού.


Η εικόνα της συμπληρώθηκε με ψηλοτάκουνα και λεπτεπίλεπτα σκουλαρίκια-πέρλες, ενώ το ψηλό σινιόν στα μαλλιά της αλλά και το φωτεινό κόκκινο κραγιόν ταίριαξαν απόλυτα με το retro style του look της. Η Κλέλια Ανδριολάτου είναι η τέταρτη κατά σειρά Ελληνίδα, μετά τις Βίκυ καγιά, Τόνια Σωτηροπούλου και Δούκισσα Νομικού, που φτάνει στη Γαλλική Ριβιέρα και πλέον όλοι μιλάνε για την ομορφιά και την γλυκύτητά της.

Σαν σταρ του Χόλιγουντ, η ηθοποιός χαμογελούσε διαρκώς στον φακό, ενώ κάτω από τις φωτογραφίες που ανάρτησε στο προφίλ της στο Instagram, τα μηνύματα έδωσαν και πήραν, με τους περισσότερους να μιλάνε για μια πραγματική κούκλα!

κλέλια ανδριολάτου Κάννες

Φυσικά και η δεύτερη εμφάνισή της σε πάρτι διάσημου brand έκανε επίσης εντύπωση, με την Κλέλια να καταφτάνει με μάξι metallic φόρεμα με cut-outs Vassia Kostara, ολοκληρώνοντας με τον πιο στυλάτο τρόπο το ταξίδι της στις Κάννες.