Η Ελεονώρα Μελέτη φόρεσε το μοναδικό φόρεμα που χρειάζεσαι για το καλοκαίρι

Αντίγραψε το look της για σούπερ στυλάτες εμφανίσεις

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Είναι μια γυναίκα που γνωρίζει από μόδα και στυλ, με τις επιλογές της να κινούνται ως επί το πλείστον στην σφαίρα του chic casualwear, ενώ η αθλητική της ιδιοσυγκρασία την έχει επηρεάσει και στις στυλιστικές επιλογές της.

Η Ελεονώρα Μελέτη επιλέγει στις εξόδους της looks που αναδεικνύουν το quiet luxury style, ενώ στην καθημερινότητά της το sporty δεν λείπει από τις εμφανίσεις της - και λόγω αθλητισμού, αφού το σερφ είναι αγαπημένο της σπορ.

Στην πρόσφατη εμφάνισή της, λοιπόν, το βράδυ της Τετάρτης 22 Μαϊου, για την παρουσίαση του βιβλίου της «Το όνειρό μου ήταν πάντα ένα μοβ ποδήλατο» από τις εκδόσεις Διόπτρα, στο θέατρο Αθηνά, τη θαυμάσαμε φορώντας τη μεγαλύτερη τάση του καλοκαιριού, ένα φόρεμα που είναι ίσως το μόνο που χρειαζόμαστε όλες τους θερμότερους μήνες του χρόνου.

Η Ελεονώρα Μελέτη φόρεσε το μοναδικό φόρεμα που χρειάζεσαι το καλοκαίρι

Eλεονώρα Μελέτη

Το shirt-dress είναι το πιο κομψό και ταυτόχρονα βολικό φόρεμα του καλοκαιριού, που μπορείς βάζοντας μόνο αυτό στη βαλίτσα των διακοπών σου να είσαι καλοντυμένη από το πρωί ως το βράδυ. Επιπλέον, είναι ένα κομμάτι που εύκολα θα σε πάει το πρωί στη δουλειά και το βράδυ, με το ανάλογο styling, θα κάνεις μια στάση για ποτό με την παρέα σου.

Η Ελεονώρα Μελέτη προτίμησε ένα μάξι shirt-dress σε τιρκουάζ χρώμα, για να μας βάλει λίγο πιο σύντομα σε summer mood, που τόνιζε την καλλίγραμμη σιλουέτα της με μια ζώνη δεμένη στη μέση της. Συνδύασε το κομψό σύνολο με ένα ζευγάρι nude πέδιλα και χρυσαφί αξεσουάρ.

Ελεονώρα Μελέτη και Θοδωρής Μαροσούλης

Στο πλευρό του συζύγου της Θοδωρή Μαροσούλη, πιο όμορφη από ποτέ!

Highlight: Το statement cuff βραχιόλι στον καρπό της, που έκανε δήλωση μόδας στο look, τονίζοντας την elegnat αισθητική της, ακολουθώντας φυσικά τα trends της σεζόν, που θέλουν τα μεγάλα κοσμήματα να είναι must-have.


Για την ιστορία, να πω ότι τα shirt-dresses είναι αγαπημένα κομμάτια στην γκαρνταρόμπα της, αφού την προηγούμενη μέρα της παρουσίασης του βιβλίου, στην παραλαβή των αντιτύπων στον εκδοτικό οίκο, επέλεξε πάλι ένα ίδιο σχέδιο φορέματος, στην dark denim εκδοχή του.

Copy the look

τιρκουάζ φόρεμα

Φόρεμα, €105, Pink Memories

πέδιλα Issue.gr

Nude πέδιλα, €15, issue.gr

βραχιόλι joolsilver.gr

Βραχιόλι, €300, joolsilver.gr