Αλεξάνδρα Νίκα και Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκαν στο Ντουμπάι με αφορμή τη συναυλία εκεί του τραγουδιστή το βράδυ της Ανάστασης, απολαμβάνοντας μερικές μέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης μαζί με τον 5 μηνών γιο τους. Φυσικά όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω στην κούκλα Αλεξάνδρα, που ξεχώρισε με τις εμφανίσεις της – ειδικά με τις 2 πανάκριβες τσάντες που συνδύασε με τα looks της!

Το ζευγάρι απόλαυσε τις ομορφιές του Ντουμπάι με βόλτες στην πόλη και τα παζάρια, με εκδρομές στις ερήμους και σε όλα τα αξιοθέατα, ενώ, όπως ήταν φυσικό η γκαρνταρόμπα της Αλεξάνδρας Νίκα ήταν απόλυτα στοχευμένη με το περιβάλλον, με έμφαση σε μάξι θηλυκά φορέματα, φλατ παπούτσια και minimal επιλογές, ενώ τη διαφορά έκαναν οι δύο πανάκριβες τσάντες της που συμπλήρωσαν ιδανικά τα outfits, αναδεικνύοντας την «ήσυχη πολυτέλεια» στις εξόδους της.

H Αλεξάνδρα Νίκα στο Ντουμπάι

Η Αλεξάνδρα Νίκα με Dior & Chanel τσάντες στο Ντουμπάι

Λαμπερή, πανέμορφη και κορμάρα η Αλεξάνδρα Νίκα δεν πέρασε απαρατήρητη στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Ντουμπάι, με τα σύνολα που φόρεσε να κάνουν δήλωση μόδας. Μάξι φορέματα με έμφαση στις θηλυκές λεπτομέρειες και τα σέξι κοψίματα τόνισαν το καλλίγραμμο κορμί της, ενώ τα αξεσουάρ έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο στυλιστικό αποτέλεσμα.

Η αρχή έγινε με μια mini bag σε μαύρο χρώμα από τον Οίκο Chanel, συγκεκριμένα το μοντέλο Black Velvet Mini Kelly, διαχρονικά κλασική επιλογή, που μπορεί να αναδείξει ακόμα και το πιο απλό σύνολο, η οποία συμπλήρωσε ιδανικά την εμφάνισή της με ένα μάξι φόρεμα στο Νο1 χρώμα της άνοιξης και του καλοκαιριού, το butter yellow. Η τιμή της φυσικά… τσουχτερή, αφού θα την βρεις περίπου στα 6.000 ευρώ.

H Αλεξάνδρα Νίκα στο Ντουμπάι

Η τσάντα…

τσάντα Chanel

Θα την βρεις εδώ

Από την άλλη η έξοδός της με ένα μάξι φόρεμα Missoni εντυπωσίασε με την απλότητά της, με τα μεμονωμένα κομμάτια να κάνουν τη διαφορά. Η mini Dior bag της σε λευκό χρώμα είναι από τις εκλεπτυσμένες επιλογές των fashionistas ανά τον κόσμο, που συνδυάζεται με τα πάντα και δημιουργεί ένα σικάτο αποτέλεσμα στην εμφάνιση ακόμα και με τζιν παντελόνι. Η τιμή της στα 3.000 ευρώ στην Pre-Owned κατηγορία.

Η Αλεξάνδρα Νίκα στο Ντουμπάι

Η τσάντα…

τσάντα dior

Θα την βρεις εδώ