H Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι γνωστή για τις εκκεντρικές στυλιστικές της επιλογές, δημιουργώντας η ίδια… τάσεις, πέρα από τις απόλυτα στοχευμένες προτάσεις της περί μόδας, που αντικατοπτρίζονται ξεκάθαρα στις μοδάτες εμφανίσεις της.
Σε πρόσφατη εμφάνισή της στο Fashion Show του Άγγελου Μπράτη την είδαμε με ένα ομολογουμένως εκκεντρικό σύνολο, αφού το φλοράλ σετ που επέλεξε ήταν φτιαγμένο από ταπισερί, ήτοι στόφα από αυτές που ντύνουμε… σαλόνια και καναπέδες!
Η Ζενεβιέβ Μαζαρί με εκκεντρικό φλοράλ look
Με ένα scroll στο προφίλ της Ζενεβιέβ Μαζαρί στο Instagram καταλαβαίνεις αμέσως ότι το στυλ της είναι μακράν από αυτό που βλέπουμε στο First Dates (μαύρη μίνι φούστα και λευκό πουκάμισο), αφού η αγαπημένη στυλίστρια ξέρει πώς να δημιουργεί τις πιο εκκεντρικές εμφανίσεις, που της ταιριάζουν γάντι.
Από το “μπλέξιμο” με χρώματα και prints μέχρι τις ογκώδεις σιλουέτες και τα πρωτότυπα κοψίματα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί μάς εντυπωσίασε ακόμα μία φορά με το φλοράλ σύνολό της, φτιαγμένο από ταπισερί.

Με ένα πολύ φαρδύ παντελόνι και ασορτί oversirt, που συνδύασε με μαύρο τοπ από μέσα και layering στα κοσμήματα, έκανε έυκολα δήλωση μόδας και σίγουρα ξεχώρισε με την εμφάνισή της.
Το συγκεκριμένο σετ είναι από το brand LR3 Studio και κοστίζει 1.150 ευρώ, ενώ η συγκεκριμένη μάρκα φημίζεται για τις δημιουργίες της από στόφες, από ταπισερί δηλαδή που εύκολα την βλέπεις σε καλύμματα σαλονιών και φυσικά σε… βαριές κουρτίνες!

Tapestry overshirt, €520 – Θα το βρεις εδώ

Tapestry pants, €630 – Θα το βρεις εδώ


">
">
">
">
">
">
">