Καλσόν με χρώμα: Oι πιο «ενήλικοι» και chic τρόποι να το φορέσεις

Καλσόν με χρώμα: Oι πιο «ενήλικοι» και chic τρόποι να το φορέσεις

Έλα παραδέξου το. Σου έχει περάσει και εσένα από το μυαλό έστω για μια φορά να φορέσεις ένα έντονο χρωματιστό, opaque καλσόν.

Όπως το σκέφτηκες έτσι και το ξέχασες και έδιωξες από το μυαλό την σκέψη, που συνδέθηκε αμέσως με περίεργα βλέμματα και ενδεχομένως κρυφά γέλια. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Oι μεγάλες τσάντες επιστρέφουν! Αυτές είναι οι καλύτερες της αγοράς

Η άποψη αυτή που επικρατεί είναι λάθος και τα χρωματιστά καλσόν ήταν ό,τι πιο hot ήδη από την δεκαετία των 60s. Μια από τις πιο κομψές στην ιστορία της μόδας.

Κάθε φορά που μπαίνεις σε καταστήματα με καλσόν μπαίνεις σε πειρασμό να πάρεις τελικά εκείνο το έντονο μοβ που είναι το αγαπημένο σου χρώμα, όμως δεν ξέρεις πώς να το φορέσεις και να φαίνεται κομψό και όχι, άσχημο, κιτς ή ακόμα και παιδικό. Από τότε που ο οίκος Balenciaga παρουσίασε στο σόου του καλσόν σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου κάποιες από τις πιο τολμηρές fashionista το υιοθέτησαν και έγινε τάση!Και το καλύτερο είναι πως κατάφεραν και μας ενθουσίασαν.

Είναι αλήθεια πως δυσκολευόμαστε να το ενσωματώσουμε στην γκαρνταρόμπα μας, όμως αν το συνδυάσεις έξυπνα και δώσεις προσοχή στις συμβουλές που ακολουθούν θα σε αναδείξει σε master του στιλ. Ναι! Μπορεί να δείξει κομψό, ενώ έχει από την φύση του extravagant χαρακτήρα.

Δείτε επίσης: Τι να φορέσεις τις γιορτές για να κρύψεις τις ατέλειες σου! Ντύσου έξυπνα και κλέψε τις εντυπώσεις!

Ένα χρωματιστό καλσόν δημιουργεί ποπ και χαρούμενη διάθεση ακόμα και στο πιο αυστηρό σύνολο με ταγέρ, ενώ παίζει με τις αντιθέσεις και κάνει το statement! Με φούστα ή μέσα από παντελόνι είναι πρωτότυπο και cool.

Εμείς θα του δώσουμε μια ευκαιρία! Μάθε κι εσύ πως να το φορέσεις και να είσαι ultra chic!

Δείτε επίσης: Ρεβεγιόν 2017: 8+1 ντυσίματα για να λάμψεις το βράδυ της Πρωτοχρονιάς!

bovary.gr