Πως να φορέσεις το cropped παντελόνι χωρίς να φαίνεσαι κοντή! Τα tips για να υιοθετήσεις το hot trend της σεζόν!

Πως να φορέσεις το cropped παντελόνι χωρίς να φαίνεσαι κοντή! Τα tips για να υιοθετήσεις το hot trend της σεζόν!

Σε όλες τις γυναίκες αρέσουν τα cropped παντελόνια και αυτό είναι δεδομένο.

Ωστόσο, υπάρχει η πεποίθηση ότι το κοντό παντελόνι μπορεί να φορεθεί μόνο από τις ψηλές γυναίκες. Κορίτσια αυτό είναι μύθος! Διαβάστε παρακάτω…

Υπάρχει πάντα ο σωστός και ο λάθος τρόπος να αναδείξουμε ένα κομμάτι , αλλά και να το καταστρέψουμε. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να βρούμε τρόπους να ταιρίαζει με το στυλ μας και να μην φαίνεται «ξένο». Μέσα σε ένα ρούχο που δεν αισθανόμαστε άνετα είναι το μόνο σίγουρο ότι δεν θα φαίνεται ωραίο, γιατί η στάση του σώματος μας δημιουργεί αυτή την εντύπωση.

Δείτε ακόμη: Shop it! Σου βρήκαμε τα καλύτερα κομμάτια από τα H&M με λιγότερο από 15€! Ανανέωσε την γκαρνταρόμπα σου..

Όσο πιο κοντό είναι το παντελόνι τόσο πιο δύσκολα μπορούμε να το φορέσει μια γυναίκα μετρίου αναστήματος. Για παράδειγμα, μια βερμούδα ακριβώς κάτω από το γόνατο τονίζει τις ατέλειες στην περιφέρεια. Το cropped παντελόνι διορθώνει ακριβώς αυτή την κατάσταση!

Προτιμήστε κοντά παντελόνια στο μέσο ή γάμπας ή ακόμη καλύτερα στον αστράγαλο. Αυτό, γιατί οι περισσότερες γυναίκες ανεξαρτήτως κιλών έχουν πολύ ωραία και αδύνατη γάμπα. Με αυτό τον τρόπο, τονίζουμε πάνω μας κάτι που είναι ωραίο και ακολουθούμε τη μόδα. Το συγκεκριμένο κομμάτι, σας το προτείνουμε γιατί θα σας βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση και από το αιώνιο ερώτημα «τι θα φορέσω;».

Είναι το κλειδί για ένα σίγουρο και επιτυχημένο στυλιστικά αποτέλεσμα. Μπορείτε να το φορέσετε από στο γραφείο με μία μεταξωτή πουκαμίσα, το βράδυ με ένα τοπ και ένα χρωματιστό σακάκι, ακόμα και το πρωί για ένα καφέ με το oversized πουλόφερ σας!