Πώς να πετύχεις το απόλυτο λαμέ look χωρίς να δείχνεις υπερβολική!

Πώς να πετύχεις το απόλυτο λαμέ look χωρίς να δείχνεις υπερβολική!

Η μόδα –ως γνωστόν– κάνει κύκλους και η επιστροφή των fashion trends των 80s στην πασαρέλα -αλλά και στους δρόμους- είναι πιο δυναμική από ποτέ. Μεταξύ αυτών και το σούπερ λαμπερό… λαμέ, που αγαπάμε να μισούμε – ειδικά τη νέα σεζόν θα το βλέπουμε και θα το ξαναβλέπουμε παντού!

Στη δεκαετία του ’80, τεράστια λαμέ jackets και γυαλιστερές φούστες αποτελούσαν καθημερινό φαινόμενο. Αν σε αυτά προσθέσουμε και τα sparkle φορέματα, η τριάδα συμπληρώνεται με τον πιο in fashion τρόπο και στα ’00. Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη:Πώς να φορέσεις το sporty glam look από το πρωί μέχρι το βράδυ! Η fashion editor του Youweekly.gr προτείνει...

Οι μεταλλιζέ λάμψεις, οι πούλιες σε χρυσό και ασημί φωτίζονται ακόμα παραπάνω στα χέρια των διάσημων σχεδιαστών μόδας, που δημιούργησαν κομμάτια για τη σεζόν F/W 2017-18 τα οποία αντανακλούν την επιθυμία τους να αναδείξουν μια εκθαμβωτική κομψότητα, που γίνεται ακόμα πιο chic σε total looks.Kι αν είναι πολλοί εκείνοι που υποστηρίζουν πως το στυλ αυτό αποτελεί κλασική περίπτωση “love to hate”, είναι ακόμα περισσότεροι αυτοί που θα το αγαπήσουν με πάθος – δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς τους λόγους αυτού του διχασμού.

Δείτε ακόμη: Κλέψε τις εντυπώσεις με το glam πανωφόρι σου! Πώς να το συνδυάσεις σωστά για να μην δείχνεις κιτς!


Και κάπου στη μέση εμείς θα δούμε τις “διαστημικές δημιουργίες” του Wanda Nylon να κάνουν δήλωση μόδας (πώς αλλιώς, άλλωστε, με τόσες έξτρα δόσεις λάμψης!), τα maxi (και σούπε sexy) φορέματα του Οίκου Bottega Veneta να αγκαλιάζουν το σώμα, αναδεικνύοντας τις καλλίγραμμες σιλουέτες, ενώ ο Michael Kors τα σχεδίασε να έχουν κάτι από… Barbarella και ντισκομπάλες στην χρυσαφί εκδοχή τους! Μην αρνηθείς να βάλεις στην ντουλάπα σου ένα “στραφταλιζέ” κομμάτι και -το σημαντικότερο- δοκίμασέ το όλες τις ώρες, φροντίζοντας να διατηρήσεις το υπόλοιπο look σου σε “χαμηλούς” τόνους – δεν θα ήθελες (εννοείται!) να μοιάζεις σαν να έχεις μόλις κάνει την έναρξη (ετεροχρονισμένα!) του Τριωδίου. Να ξέρεις πως το “μέτρον άριστον” θέλει τη… λάμψη και την παγέτα του!