Ορκίζεσαι και δεν ξέρεις τι θα φορέσεις; Αυτά είναι τα σύνολα που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση!

Ορκίζεσαι και δεν ξέρεις τι θα φορέσεις; Αυτά είναι τα σύνολα που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση!

Η πιο δύσκολη επιλογή είναι τι θα φορέσεις στην ορκωμοσία.

Δεν πρέπει να είναι κάτι πολύ επίσημο, αλλά ούτε κάτι πολύ απλό, για την ακρίβεια να είναι όσο-όσο και κυρίως να μην μείνει μετά στην ντουλάπα.

Ζιπ κιλοτ Διαβάστε παρακάτω….

Δείτε ακόμη: Το κιμονό ήρθε για να απογειώσεις τις εμφανίσεις σου! Δες πως θα το φορέσεις για να μη μοιάζεις σαν γκέισα!

Δεν ξέρεις αν θες φούστα ή παντελόνι; Γι’αυτό είναι η ζίπ κιλότ. Μπορείς να τη φορέσεις με ένα cropped top, που δεν θα φαίνεται η κοιλίτσα, και θα έχεις ένα σικ αποτέλεσμα. Αγαπάμε τα ντε πιες κομμάτια για το λόγο ότι φοριούνται χωριστά! Μπορείς να βάλεις την ζίπ κιλότ σου αργότερα με ένα t-shirt με μια στάμπα ή ένα μεταξωτό lingerie και ένα σακάκι. Αντίστοιχα, το top με ένα ψιλόμεσο τζιν και ένα δερμάτινο τζάκετ.

Pencil φόρεμα

Ναι, ναι καλά διαβάζετε! Δεν εννοούμε το μακρύ αλλά αυτό που σταματάει στο γόνατο. Στους γάμους και στις ορκωμοσίες τα maxi φορέματα είναι πολλά… μα πάρα πολλά. Αν θες να είσαι διαφορετική είναι η ιδανική επιλογή για σένα. Ένα pencil μαύρο φόρεμα μέχρι το γόνατο δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα και σίγουρα θα το φορέσεις και σε άλλες περιστάσεις, γιατί το pencil φόρεμα είναι σαν το κόκκινο κραγιόν- όλες χρειαζόμαστε τουλάχιστον ένα!

! Προσοχή στη επιλογή του υφάσματος

Δείτε ακόμη: Φόρεμα- Κομπινεζόν: Ο τρόπος για να μην φαίνεσαι ότι έχεις βγει με τις πιτζάμες σου!

Ολόσωμη φόρμα

Λείπει ο Μάης από την Σαρακοστή; Δεν θα μπορούσε να μην είναι και η ολόσωμη φόρμα έκτος λίστας.

Απέφυγε τα prints και τα έντονα χρώματα , αλλά δώσε «φως» στο σύνολο σου με την επιλογή των παπουτσιών κα των αξεσουάρ.

Φούστα – Τοπ

Έχεις παιχνιδιάρικη διάθεση; Μπορείς να είσαι girly και κομψή ταυτόχρονα. Φούστες σε «Α» γραμμή είναι το νέο ταγιέρ. Είναι αέρινες και θα δώσουν μια νότα ‘60s στην εμφάνιση σου. Μπορείς να την φορέσεις με ένα μεταξωτό πουκάμισο ή ένα ωραίο τοπ (προτείνουμε viscose ή modal).