Trench Coat: Το διαχρονικό κομμάτι που κάνει come back! Έρχεται για να αναβαθμίσει την εμφάνιση σου!

Trench Coat: Το διαχρονικό κομμάτι που κάνει come back! Έρχεται για να αναβαθμίσει την εμφάνιση σου!

Η καμπαρντίνα –ή trench coat– ανήκει στα διαχρονικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας και είναι ο… «ήρωας» της πασαρέλας, που έχει αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου.

Από τη Λίτσα Αναστασάκη Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Take a Look! Θα ντυθείς νυφούλα; Αυτά είναι τα παπούτσια για να κάνεις την διαφορά!

Εμφανίστηκε στη μεγάλη οθόνη σαν στολή των γκάνγκστερ σε φιλμ νουάρ και αστυνομικά. Η καμπαρντίνα είναι αναμφίβολα ένα κλασικό πανωφόρι – μην ξεχνάς ότι ο Οίκος Burberry «έστησε» μια ολόκληρη επιχείρηση πάνω της. Φοριέται από όλες –σε όποιο στυλ κι αν ανήκουν– και δεν γνωρίζει από… όρια στυλιστικά, περίσταση ή εποχή, αφήνοντας περιθώρια στους σχεδιαστές να γίνουν πέραν το δέον δημιουργικοί.

Δείτε ακόμη: Hip Street Style: Φόρεσε σωστά τα sneakers σου και κλέψε τις εντυπώσεις!

Κι επειδή στη μόδα όλα… επιτρέπονται, ανακυκλώνονται και… επανερμηνεύονται, ακόμα και τα βασικά, το κομμάτι αυτό εφευρέθηκε εκ νέου στις πασαρέλες για την Άνοιξη 2017 σε χρώμα όχι μπεζ αυτήν τη φορά αλλά… γκρεζ, κάτι ανάμεσα σε μπεζ και γκρι. Από τον Marni και τον Balenciaga έως τον Michael Kors, καθένας έβαλε τη δική του σφραγίδα στο design, ενώ εσύ, τώρα που αλλάζει η εποχή, δεν έχεις παρά να τη δοκιμάσεις με ένα λεπτό πουλόβερ ή με ένα πουκάμισο. Όσο για τα bottoms; It’s up to you, αφού ταιριάζει με όλα, ανάλογα με το στυλ και το γούστο σου!