Jean jackets: 9+1 επιλογές για να επιλέξεις το ιδανικό για σένα! Το 4ο μας αρέσει πολύ!

 Jean jackets: 9+1 επιλογές για να επιλέξεις το ιδανικό για σένα! Το 4ο μας αρέσει πολύ!

To jean jacket ήταν είναι και θα είναι το αγαπημένο πανωφόρι της άνοιξης που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ με όλα σου τα ρούχα, δημιουργώντας διαφορετικά και ενδιαφέροντα looks.

Οι σχεδιαστές δεν απαρνιούνται ποτέ τη μεγάλη in fashion αξία του και έτσι κάθε φορά το εντάσσουν στις πασαρέλες τους, αναδεικνύοντας την χρηστικότητα αλλά και την αγάπη που του έχουν. Κομμάτι με διαχρονική σημασία στην γυναικεία γκαρνταρόμπα, μπαίνει και βγαίνει από την ντουλάπα μας καθημερινά. Η αλήθεια είναι πως το street style το αποθεώνει με τις εμφανίσεις που βλέπουμε στους δρόμους, ανακαλύπτοντας τρόπους, σχέδια, χρώματα και διακοσμητικά να εμπλουτίζουν το denim ύφασμα. Δες λοιπόν κι εσύ τα 10 jean jackets που πρωταγωνιστούν αυτή την άνοιξη και διάλεξε το δικό σου (γιατί όχι και όλα!). Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Navy look: Φόρεσε σωστά το νούμερο ένα trend του καλοκαιριού! Οι συνδυασμοί που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις!

Καμπαρντίνα


Είναι βολική και θα την ευχαριστηθείς τώρα αλλά και το φθινόπωρο. Η καρό επένδυση της χαρίζει έναν πιο western χαρακτήρα, ενώ εάν την δυνδυάσεις με ένα slipdress έχεις το απόλυτο trend της σεζόν.

2. Πολυμορφικό

Λειτουργεί σαν πουκάμισο και τζάκετ μαζί και δημιουργεί μια πιο εκκεντρική εμφάνιση, εάν θέλεις να τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου και να είσαι μια πλήρως ενημερωμένη fashionista.

3. Με γούνινη επένδυση

Οι λεπτομέρειες γούνας κάνουν το denim jacket λίγο πιο ζεστό, για τις βραδιές εκείνες που θέλεις να απολαύσεις τον έναστρο ουρανό με την παρέα σου – ή το live του αγαπημένου σου group στην πλατεία.

4. Με διακοσμητικά

Αν πιάνει το χέρι σου μπορείς να αγοράσεις patches της αρεσκείας σου και να τα ράψεις πάνω στο ύφασμα. Το μυστικό εδώ είναι να αφήσεις τη φαντασία σου να σε παρασύρει.

5. Λευκό

Διαχρονική αξία, το λευκό denim έρχεται φέτος να εντυπωσιάσει με τις classy πέρλες που μπορείς να ράψεις στα μανίκια ή στις τσέπες του. Θα το βάλεις όλη μέρα με jean αλλά και με τα floral φορέματά σου.

6. Oversized

Ο όγκος κάνει τη διαφορά εδώ, αφού ένα φαρδύ jacket μπορεί να φορεθεί πάνω από χοντρά ρούχα και να κάνει από μόνο του δήλωση μόδας.

Δείτε ακόμη: Αυτό το print είναι το «must have» για την φετινή Άνοιξη! Εσύ θα το τολμήσεις;

7. Μαύρο

Το black denim θα αντικαταστήσει το bomber jacket του χειμώνα και χρωματικά θα σου λύσει τα χέρια σε όλους τους συνδυασμούς που θέλεις να κάνεις.

8. Cropped

Αν φρόντισες να γυμνάσεις τους κοιλιακούς σου όλο το χειμώνα, τότε μη διστάσεις να επιλέξεις ένα κοντό jacket, που θα το φορέσεις με ένα επίσης κοντό top.

9. Mακρύ

Το μακρύ jacket είναι βολικό και άνετο, ενώ εάν το βάλεις με ένα φόρεμα στο ίδιο μήκος θα έχεις ένα σικάτο look, που δεν θα περάσει απαρατήρητο!

10. Off-shoulder

Το κλασικό jean jacket φοριέται με τρόπο εναλλακτικό, κουμπώνοντάς το μόνο κάτω και κατεβάζοντας τους ώμους. Το αποτέλεσμα είναι sexy και μοδάτο!