Η μόδα των 90's που επέστρεψε δυναμικά! Έτσι θα κάνεις κάτι παλιό να φαίνεται καινούργιο!

Η μόδα των 90's που επέστρεψε δυναμικά! Έτσι θα κάνεις κάτι παλιό να φαίνεται καινούργιο!

«Αυτό το φορύσε η μητέρα μου....»

Πολλές φορές έχουμε δει κάποιο κομμάτι στην ντουλάπα της μητέρας μας και το θεωρήσαμε λίγο.... παλιακό. Διαβάστε παρακάτω...

Από Τόνια Παυλάτου

Ποτέ μην λες ποτέ! Ήρθε η στιγμή κάνεις έφοδο στην ντουλάπα της μαμάς, γιατί η μόδα κύκλους κάνει και γυρίζει. Οι φετινές τάσεις είναι πάρα πολλές, με κάποιες να παραμένουν και τη φετινή σεζόν. Η μόδα δείχνει την «άνετη» πλευρά της, με τα αθλητικά ρούχα να βρίσκονται στην κορυφή. Ωστόσο, ξεχωρίσαμε τις 4 τάσεις, που θα αναδείξουν την φινέτσα σου.

Δείτε ακόμη: Θες να είσαι μπροστά από την μόδα; Αυτά είναι τα hot trends για την φετινή Άνοιξη!

Jumpsuits

Είναι η λύση για όλες τις ώρες και για όλα τα γούστα. Τα υφάσματα και τα πατρόν είναι προσαρμοσμένα για κάθε γυναικά, ώστε να βρεις αυτό ταιριάζει στον σωματότυπο σου.

Tips: Προτίμησε τις τσέπες να είναι ψηλά

Αthleisure look

H αθλητική ένδυση , έκανε την εμφάνιση της , με πολλούς οίκους μόδας- Dior, Fenty X Puma και ο Marc Jacobs- να την λανσάρουν ποικιλοτρόπως. Η πασαρέλα, σου έδινε την αίσθηση ότι παρακολουθούσες αγώνα μότοκρος ή θαλάσσιων σπορ.

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το πιο hot trend για την Άνοιξη 2018! Εσύ θα το τολμήσεις;

Ροζ στο ροζ

Ο Mica Argañaraz φορούσε ένα σακάκι Tom Ford σε φωτεινό ροζ και κάπου εκεί, νομίζω σηματοδοτήθηκε ως το κύριο χρώμα για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2018. Σε αυτή την περίπτωση, η μόδα προστάζει τον συνδυασμό διαφορετικών αποχρώσεων της ίδιας παλέτας.

Denim στο Denim ή Canadian tuxedo

Νομίζω ότι είναι η πιο ευκολοφόρετη τάση για όλες τις γυναίκες, αφού τα τζιν jacket και τα πουκάμισα έχουν κάνει καιρό την εμφάνιση τους και πλέον το total denim, δεν «φαντάζει» ξένο.