Ο απόλυτος οδηγός! Πως θα ντυθείς ανάλογα το σωματότυπο σου! Τα tips που θα σου λύσουν τα χέρια...

Ο απόλυτος οδηγός! Πως θα ντυθείς ανάλογα το σωματότυπο σου! Τα tips που θα σου λύσουν τα χέρια...

Ένα ρούχο δεν πρέπει μόνο να σου αρέσει αλλά να ταιριάζει στο σωματότυπό σου, να καλύπτει και όχι να τονίζει τις ατέλειές σου.

Petite Διαβάστε παρακάτω...
Είσαι μικροκαμωμένη. Αυτό που λέμε «τα ακριβά αρώματα χωράνε σε μικρά μπουκάλια»… Το σορτσάκι σου θα είναι «καυτό» και sexy που θα το φορέσεις με cropped tops.

Δείτε ακόμη: Fashion police! Τα χειρότερα παπούτσια που περπάτησαν στις πασαρέλες γνωστών οίκων μόδας!


Big Butts
Eσύ σίγουρα δεν χρειάζεται να ανορθώσεις το… ηθικό των γλουτών σου, αφού είναι από μόνο του υψηλό! Θα φροντίσεις μόνο να επιλέξεις ένα τζιν παντελόνι σε στενή γραμμή και ψηλόμεσο που θα αναδείξει ακόμα περισσότερο το δυνατό… πίσω μέρος σου!

Σώμα-μήλο
Έχεις πιο «γεμάτο» κορμό σε σχέση με τα πόδια σου που είναι πιο αδύνατα και είναι σημαντικό να ισορροπήσεις το πάνω μισό του σώματός σου με το κάτω. Ένα σακάκι με σχήμα και δομή θα «δημιουργήσει» όμορφα τη μέση σου.

Juicy
Είσαι «το κορίτσι της διπλανής πόρτας» που δεν χρειάζεται να… ξορκίσει τις καμπύλες του! Η «χυμώδης» σιλουέτα σου μοιάζει βγαλμένη από πίνακα της Αναγέννησης και αποζητά μια τουνίκ με λαχούρια ως τον ιδανικό… καμβά!

Big boobs
Οι άντρες θεωρούν sexy το πληθωρικό μπούστο και εσύ… βασανίζεσαι να βρεις τι θα φορέσεις για να μην είσαι προκλητική. Ένα φόρεμα με V ντεκολτέ δεν πρέπει να απουσιάζει από την ντουλάπα σου.

Σώμα-μπανάνα
Ο αθλητισμός ρέει στο αίμα σου και το σώμα σου ακολουθεί τα πρότυπα των πρωταθλητών. Είσαι πολύ γυμνασμένη και δεν μπορείς παρά να αναδείξεις τους κοιλιακούς «φέτες» που έχεις. Φόρεσε ένα cropped top και προχώρα!

Δείτε ακόμη: Οι μπότες UGG τώρα και ψηλοτάκουνες! Εσείς θα τις φορούσατε;

Σώμα-κλεψύδρα
Το σώμα σου αποθηκεύει και χάνει λίπος από παντού και σίγουρα είσαι από τις τυχερές που η σιλουέτα τους είναι ομοιόμορφη. «Δυνατό» σου σημείο η λεπτή μέση που θα την τονίσεις με ένα bodycon μαύρο φόρεμα. Lucky girl!

Plus size
Μια καμπυλόγραμμη γυναίκα σαν εσένα δεν μπορεί παρά να αγαπά τα πιασίματά της. Κι αν δυσκολεύεσαι ακόμα, κρυφοκοίταξε την Ashley Graham και εμπνεύσου. Ένα top σε φαρδιά γραμμή με λεπτομέρειες δαντέλας θα σε δείξει αμέσως sexy!

Skinny
Ο ορισμός της «αδύνατης» σε ακολουθεί από τα σχολικά σου χρόνια και ήρθε η ώρα να πάρεις την… εκδίκησή σου. Με ποιο τρόπο; Δεν δυσκολεύεσαι να διαλέξεις outfit, αφού σου ταιριάζουν όλα, και επιλέγεις να δείξεις αρκετούς… πόντους από τους μηρούς και την κοιλιά σου. Σου ταιριάζει μια εφαρμοστή φούστα με κρόσσια αλλά και ένα ψηλόμενο παντελόνι με πιέτες. Ήθελες τίποτα καλύτερο;