S*xy & Glamorous: Το περίεργο fashion item που είναι το νέο hot trend του καλοκαιριού! Εσύ θα το φορούσες;

S*xy & Glamorous: Το περίεργο fashion item που είναι το νέο hot trend του καλοκαιριού! Εσύ θα το φορούσες;

To µποξεράκι µας αναβαθµίζεται και αυτή τη σεζόν. Ξεφεύγει από τα στενά όρια του σπιτιού µας και εξελίσσεται στο απόλυτο fashion item, που µπορεί –και πρέπει– να φαίνεται κάτω από διαφάνειες και mesh ρούχα.

Όταν ήµασταν µικρές, µας λέγανε να «στρώνουµε» τη φούστα µας για να µην φανεί το βρακάκι µας. Αρκετά χρόνια αργότερα, αυτός ο στυλιστικός κανόνας άλλαξε. Διαβάστε παρακάτω...

Ναι, ακόµα δεν είναι κοµψό να φαίνεται το εσώρουχό µας µέσα από οποιοδήποτε ρούχο, αλλά σε αυτόν τον κανόνα υπάρχουν πλέον πολλές και κοµψές εξαιρέσεις. Ένα ψηλόµεσο, retrolike, µποξεράκι είναι µια σοφιστικέ και ultra chic επιλογή για να φορέσεις κάτω από το διαφανές φόρεµά σου. Και όχι, κανείς δεν θα σου κάνει παρατήρηση αυτή τη φορά για να «τραβήξεις» τη φούστα σου!

Δείτε ακόμη: Shop it! Η οικονομική maxi φούστα από τα Zara που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου!

Βραδινές εμφανίσεις

Το συγκεκριµένο look είναι ιδανικό για glamorous, βραδινές εµφανίσεις, αλλα αυτό δεν χρειαζόταν καν να το αναφέρουµε. Καταλαβαίνεις πως θα ήταν λίγο περίεργο να φορέσεις το µαύρο σλιπ σου και µια δαντελένια φούστα για να πας να κάνεις τα ψώνια του σούπερ µάρκετ. Aν δεν θες να είσαι υπερβολικά sexy και για να µην νιώθεις εκτεθειµένη, µπορείς, αντί για boxer, να φορέσεις ένα ολόσωµο body κάτω από το see through ρούχο σου. Το αποτέλεσµα θα είναι stylish αλλά λιγότερο «γυµνό». Στο µακιγιάζ και στα µαλλιά υιοθέτησε τον κανόνα «less is more». Aκόµα και αν αποφύγεις τα έντονα χείλη και τα περίτεχνα χτενίσµατα, θα είσαι hot!

Δείτε ακόμη: Το total black look της Φαίης Σκορδά, είναι η καλύτερη επιλογή! Όλες οι λεπτομέρειες για την κομψή εμφάνιση της παρουσιάστριας!


SNOW WHITE

Aν θέλεις να υιοθετήσεις το συγκεκριµένο στυλ αλλά σου φαίνεται αρκετά τολµηρό να βγεις από το σπίτι και να φαίνεται το εσώρουχό σου, σου έχουµε τη λύση: Φόρεσε απλά µια φούστα µε διαφάνεια , αλλά και µια λεπτή φόδρα από µέσα. Έτσι, θα διαγράφεται το µποξεράκι σου αλλά δεν θα φαίνεται πεντακάθαρα. Καλό είναι να επιλέξεις µια σε off white απόχρωση. Είναι αρκετά edgy το look για να είναι και έντονο το χρώµα.