3 atlhleisure looks για κάθε άθλημα! Πώς να είσαι στιλάτη ακόμα και στη γυμναστική...

3 atlhleisure looks για κάθε άθλημα! Πώς να είσαι στιλάτη ακόμα και στη γυμναστική...

Κάθε είδος γυµναστικής έχει και το δικό του dress code.

Επίλεξε τη δραστηριότητα που σου ταιριάζει και διάλεξε το κατάλληλο ντύσιµο για άνεση και επιδόσεις. Διαβάστε παρακάτω...

HIKING & OUTDOOR Το βουνό και οι outdoor δραστηριότητες είναι ιδανικές για εκείνους που αγαπούν τη φύση, λειτουργούν οµαδικά και έχουν διάθεση εξερεύνησης. Το πρώτο που χρειάζεσαι, λοιπόν, είναι ένα ζευγάρι αντιολισθητικά αθλητικά παπούτσια και ένα backpack. Όσο για τα ρούχα, πρέπει να είναι άνετα και αδιάβροχα. Τέλος, καλό είναι να είσαι ντυµένη σε layers, γιατί µπορεί να ζεσταθείς ή να κρυώσεις αντίστοιχα.

Δείτε ακόμη: Συνατσάκη VS Βαλαβάνη: Φόρεσαν το ίδιο ρούχο! Σε ποια ταιριάζει καλύτερα;

RUNNING, BIKING & GYM Οι στιγµές που αφιερώνεις χρόνο στον εαυτό σου και το σώµα σου αποτελούν ίσως το highlight της ηµέρας σου. Είτε είναι το γυµναστήριο, το τρέξιµο ή το ποδήλατο, κάθε δραστηριότητα σε βοηθά να αποφορτίζεσαι από την καθηµερινότητα. Ξεκίνα επενδύοντας σε ένα ζευγάρι καλά αθλητικά παπούτσια, ειδικά σχεδιασµένα για αυτόν το σκοπό, και επίλεξε άνετα ρούχα όπως κολάν ή σορτσάκια, που γίνονται ένα µε το σώµα σου και δεν σε περιορίζουν στις κινήσεις.

YOGA & PILATES Αν είσαι λάτρης των αθληµάτων που ασκούν σώµα και πνεύµα, η αρµονία και η άνεση είναι στις προτεραιότητές σου. Γι’ αυτό επίλεξε ρούχα βαµβακερά, που αφήνουν το σώµα να αναπνέει και δεν σε περιορίζουν στις κινήσεις. Επίσης, ένα στρώµα για yoga, λεπτό και αντιολισθητικό, είναι απαραίτητο.