How to wear… track pants! Πώς να φορέσεις τις φόρμες σου χωρίς να δείχνεις απεριποίητη...

How to wear… track pants! Πώς να φορέσεις τις φόρμες σου χωρίς να δείχνεις απεριποίητη...

Το αθλητικό παντελόνι με τη ρίγα στο πλάι… απομακρύνεται από το sporty κλισέ που γνωρίζουμε και γίνεται το πιο αγαπημένο και στυλάτο κομμάτι για chic εμφανίσεις.

Πώς να φορέσεις λοιπόν σωστά τις αθλητικές σου φόρες χωρίς να δείχνεις απεριποίητη; Διαβάστε παρακάτω...

1 WHY IT WORKS Οι σχεδιαστές το τιμούν στα catwalks S/S 2018 (δες Fenty, Monse, Public School) και το συνδυάζουν με τα πάντα. O λόγος; Tο παντελόνι που θυμίζει φόρμα γυμναστηρίου… πρεσβεύει την άνεση και δημιουργεί με μία κίνηση ένα cool athletic style!

Δείτε ακόμη: Η Mary Katrantzou προτείνει τη νέα τάση στα σκουλαρίκια! Το trend που λατρέψαμε με την πρώτη ματιά!


2 MILITAIRE JACKET Tο πανωφόρι που θα επιλέξεις παίζει σημαντικό ρόλο στην εμφάνισή σου. Ένα σακάκι που θυμίζει «στολή» θα ταιριάξει με το lingerie top και θα «κουμπώσει» στην glam εικόνα που θέλεις να δημιουργήσεις.

3 CLASSY TOP Για να αναβαθμίσεις τον sporty χαρακτήρα του, συνδύασε το track pants με ένα top από αυτά που ονομάζουμε «βραδινά». Το σατέν και η δαντέλα είναι ιδανική επιλογή. Styling tip: Δανείσου το χρώμα της ρίγας στο top.

4 CHAIN BAG Απόφυγε τις μεγάλες και ογκώδεις τσάντες και κάνε fashion statement με ένα clutch με αλυσίδα. Παίξε με τους τόνους του χρυσού, τις διχρωμίες αλλά και τα μηνύματα!

5 POOL SLIDES Κομβικό σημείο στο look σου είναι τα παπούτσια. Για μια extra ενημερωμένη και ανοιξιάτικη εμφάνιση, επίλεξε ένα ζευγάρι σαγιονάρες – ό,τι πρέπει για να πετύχεις τον απόλυτο συνδυασμό sporty&glam που επιθυμείς και να κερδίσεις τα βλέμματα. Easy!

TAGS