Τα ωραιότερα jeans της αγοράς για να διαλέξεις, ανάλογα με τον σωματότυπό σου!

Τα ωραιότερα jeans της αγοράς για να διαλέξεις, ανάλογα με τον σωματότυπό σου!

Τα τέσσερα είδη jean που πρέπει να γνωρίζεις αυτή τη σεζόν και όλοι οι λόγοι να τα επιλέξεις ή να τα απορρίψεις, µε βάση το στυλ, το σωµατότυπό σου αλλά και την αγαπηµένη σου star που µπορεί να τα φοράει.

Skinny: To συγκεκριµένο είδος τζιν αντιπροσωπεύει τη σκληρή αλήθεια που καµιά µας δεν θέλει να ακούσει: ταιριάζει πολύ –και µόνο– σε αρκετά αδύνατες κοπέλες. ∆εν µας νοιάζει το ύψος, καθώς κολακεύει τόσο τις ψηλές γυναίκες όσο και τις πιο µινιόν, αλλά, ναι, τα κιλά µάς νοιάζουν. Γιατί, αν οι µηροί σου, η περιφέρειά σου, ακόµα και οι γάµπες σου, είναι λίγο πιο πληθωρικές και εσύ πας να τις «εγκλωβίσεις» µέσα σε ένα στενό denim παντελόνι, µόνο κακό θα τους κάνεις. Αν φυσικά ο σωµατότυπός σου δεν περιλαµβάνει κανένα από τα παραπάνω désavantages, τότε το skinny jean είναι µια ενδυµατολογική επιλογή που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε όλες τις περιστάσεις, σε καθηµερινές εµφανίσεις, επαγγελµατικά ραντεβού, αλλά και εξόδους για διασκέδαση. Διαβάστε παρακάτω...

Boyish: ∆ιαχρονικά αγαπηµένη, rebel επιλογή, που κρύβει περιττά κιλά και τονισµένους γοφούς κάτω από το ανατρεπτικό του στυλ και την επιµελώς ατηµέλητη γραµµή του. Φοριέται µε crop top, φούτερ, στενό µπλουζάκι, φαρδύ top, πουκάµισο, ακόµα και µε oversized πουλόβερ. Το µυστικό για το πόσο επίσηµο θες να είναι το look σου µε ένα τέτοιο jean βρίσκεται στα παπούτσια που θα επιλέξεις. Γόβες για sexy outfits, sneakers για casual εµφανίσεις. Η δύναµη είναι στα χέρια σου!

Δείτε ακόμη: Πάσχα 2018: Δεν ξέρεις τι να φορέσεις στο σούβλισμα του αρνιού; Με αυτά τα sneakers θα κλέψεις την παράσταση!

Flare: Το flare jean (ελληνιστί τζιν καµπάνα) µας έρχεται κατευθείαν από τη µακρινή δεκαετία του ‘70. Τη δεκαετία της σεξουαλικής απελευθέρωσης, των boho εµφανίσεων και των looks που αντλούσαν έµπνευση από τα πιο σπουδαία µουσικά κινήµατα της περιόδου. Αυτό είναι ίσως το αγαπηµένο είδος παντελονιού κάθε γυναίκας µε µεσογειακό σωµατότυπο. Γιατί; Γιατί αγκαλιάζει την περιφέρεια και εξισορροπεί τον όποιο όγκο της «ανοίγοντας» στα µπατζάκια. Αυτό σηµαίνει πως αυτοµάτως δείχνει τα πόδια µας πιο λεπτά. Έναν περιορισµό έχει: φοριέται µόνο µε ψηλοτάκουνα. Γιατί κάθε αριστούργηµα έχει το «ψεγάδι» του.

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το key piece της φετινής Άνοιξης! Πως θα φορέσεις τη belt bag όπως οι σταρ...

High waisted: Τα ψηλόµεσα jeans µετά τη δεκαετία του ’90 εξαφανίστηκαν, για να κατακλύσουν τις πασαρέλες ξανά τα τελευταία τρία χρόνια και να γίνουν και πάλι hot. Οι άντρες τα µισούν γιατί θεωρούν ότι δεν κολακεύουν και δεν αναδεικνύουν τις γυναικείες καµπύλες. Εµείς, από την άλλη, είµαστε πιο διαλλακτικές και θα αρκεστούµε στο να παραθέσουµε τα αντικειµενικά χαρακτηριστικά τους. Ναι, δείχνουν τη µέση µας πιο λεπτή. Ναι, είναι super stylish. Ναι, ταιριάζουν και µε ψηλοτάκουνα και µε flat. Ναι, θα θυµίζεις λίγο Kim Kardashian αν έχεις πληθωρικούς γοφούς και τα φορέσεις. Όχι, δεν έχει τελείως άδικο το αντρικό φύλο,… δεν είναι η πιο sexy επιλογή που µπορείς να κάνεις. Αλλά, όπως έλεγε και εκείνο το παλιό σίριαλ του MEGA, «εσύ αποφασίζεις».

Δείτε ακόμη: Εκείνη ξέρει! Κάντο σαν την Βίκυ Καγιά για μοναδικές πρωινές εμφανίσεις! To φλοράλ φόρεμα που λατρέψαμε!