4+1 κομμάτια για να ανανεώσεις το ανοιξιάτικο athleisure look σου!

4+1 κομμάτια για να ανανεώσεις το ανοιξιάτικο athleisure look σου!

O καιρός είναι ξεκάθαρα πιο ευχάριστος αλλά το βράδυ χρειάζεσαι κάτι να σε ζεστάνει. Δες τα τελευταία trends για το athleisure στυλ που χρειάζεσαι φέτος την άνοιξη.

Ρετρό Track Pants Διαβάστε παρακάτω....
Εκτός του ότι είναι ένα διαχρονικό κομμάτι που επιστρέφει τα τελευταία χρόνια ανανεωμένο, είναι και πολύ κολακευτικό για τη σιλουέτα σου αφού κάνει τα πόδια σου να δείχνουν πιο μακριά. Είναι η ιδανική λύση για να πας μια χαλαρή βόλτα ντυμένη sporty.

Δείτε ακόμη: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day! Όλες οι λεπτομέρειες για το λουκ της…

Αντιανεμικά
Είναι ελαφριά, αποτελεσματικά και πάντα σε εντυπωσιακά χρώματα. Θα σε προστατεύσουν από τις εναλλαγές της θερμοκρασίας και συνδυάζονται τέλεια με ένα τζιν παντελόνι, ένα τοπ και τα sneakers σου.

Crop Tops
Όσο πιο περίεργα είναι τόσο πιο ενδιαφέροντα γίνονται. Είτε layered, είτε με κορδόνια, αν τα συνδυάσεις με ένα κολάν και τα αθλητικά σου παπούτσια θα έχεις κάνει ένα sexy sporty look.

Leopard Print Leggings

Tα ψηλόμεσα κολάν είναι ότι πιο in fashion μπορείς να φορέσεις, ειδικά αν τα συνδυάσεις με ένα μπουστάκι. Φέτος την άνοιξη η μόδα τα θέλει να ξεφεύγουν από τη μονοχρωμία και να γεμίζουν prints.

Δείτε ακόμη: Trend alert! Αυτό είναι το μοναδικό φόρεμα που πρέπει να έχεις φέτος στην ντουλάπα σου!

Μακρυμάνικα Tops
Αν δεν είσια σίγιουρη για τον καιρό, θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση ενώ αν είναι από βαμβάκι θα σε κρατήσουν δροσερή, ακομη κι αν η θερμοκρασία ανέβει.