Φόρεσε το λευκό σου jean παντελόνι και το χειμώνα!

Μην το φοβηθείς!

Φόρεσε το λευκό σου jean παντελόνι και το χειμώνα!

Πιστεύεις πως επειδή είναι χειμώνας δεν μπορείς να φοράς πια το αγαπημένο σου λευκό jean και τώρα που έχει κρύο; Αν η απάντηση είναι καταφατική… έχεις άδικο.

Μπορεί το άσπρο σαν χρώμα να μην είναι η Νο1 επιλογή μας για αυτόν τον καιρό, αλλά τα denim pants είναι παντός καιρού και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να συνεχίσεις να τα φοράς, αφού τα αγαπάς, και τώρα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: 4 λεοπάρ midi φούστες που θα αναδείξουν την σιλουέτα σου με λιγότερα από 40 ευρώ!

Αρχικά μπορείς να φορέσεις το δικό σου με ένα παστέλ φούτερ και αθλητικά παπούτσια για all day άνετες εμφανίσεις. Επίσης, για πιο preppy looks, το λευκό jean συνδυάζεται με καρό πουκάμισο και πουλοβεράκι από πάνω.

Δείτε ακόμη: ZARA: Τα 5 μποτίνια, μπότες και μοκασίνια που πρέπει να βάλεις στην συλλογή σου!

Ένας άλλος τρόπος να το φορέσεις είναι με denim πουκάμισο σε σκούρα απόχρωση και λευκό logo T-shirt από μέσα. Ακόμα το άσπρο παντελόνι, αν είναι σε στενή γραμμή, είναι ό,τι πρέπει για να ολοκληρώσει τις εμφανίσεις σου στις οποίες πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει ένα oversized πουλόβερ σε έντονη απόχρωση. Αυτομάτως το white jean κάνει πιο «τρυφερό» και cozy το όλο σύνολο. Ηθικό δίδαγμα; Μην βάζεις ποτέ ρούχα στην άκρη σκεπτόμενη πως «δεν είναι η εποχή τους». Μερικά κομμάτια απλά δεν έχουν συγκεκριμένη εποχή.