Τα πρώτα χιόνια έπεσαν στην πόλη! Δες πως να ντυθείς κομψά και ζεστά στο γραφείο!

Stylish ακόμη και στο τσουχτερό κρύο!

Τα πρώτα χιόνια έπεσαν στην πόλη! Δες πως να ντυθείς κομψά και ζεστά στο γραφείο!

Μπορεί να το έχει στρώσει σε πολλές περιοχές της Αττικής και να χρειαστεί να φτυαρίσεις για να βγεις από το σπίτι σου και να πας στο γραφείο, σκέψου όμως ότι δεν πρέπει να βγεις σαν "κρεμμύδι" γιατί... πρέπει όσο να ναι στον χώρο εργασίας μας να είμαστε κομψές.

Βέβαια, δεν χρειάζεται να πάθεις κρυοπάγημα για να πας στο γραφείο! Υπάρχουν πολλοί κομψοί τρόποι για να συνδυάσεις τα άκρως χειμωνιάτικα ρούχα σου. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: To casual chic look της που πρέπει να αντιγράψεις!

Τις μπότες και τα μποτάκια μπορείς να τα φορέσεις κάτω από το παντελόνι σου για να σε κρατήσουν ζεστή. Προτίμησε χοντρά τακούνια, αν πρέπει να τα φορέσεις γιατί θα έχει και πάγο ο δρόμος.

Κάνε layering! Φόρα πουκάμισο μέσα από το φόρεμα ή το πουλόβερ σου, ζακέτα από πάνω και φυσικά εκτός από το πανωφόρι σου, μπορείς να φορέσει και μία κάπα.

Δείτε ακόμη: Zara: Εσύ ακόμη να αγοράσεις το πιο ζεστό μπουφάν του χειμώνα;

Φόρα τα φλατ παπούτσια σου και το puffer μπουφάν σου. Το street style τους επιτρέπει μία θέση στην πόλη. Συνδύασέ τα με ένα fluffy πουλόβερ κι αν θες περισσότερο styling, πρόσθεσε κοσμήματα.

Δείτε ακόμη: Zara: Friday night out! Η μαύρη ολόσωμη φόρμα με διαφάνειες που θα σε κάνει να δείχνεις σαν star!

Το πιο απλό κι εύκολο είναι να φορέσεις ένα τζιν παντελόνι, με booties, το ζεστό σου ζιβάγκο και μία chunky ζακέτα από πάνω. Ολοκλήρωσε με ένα total shearling παλτό,