Ελένη Μενεγάκη: Περπατούσε και κανείς δεν πήρε τα μάτια του από το τζιν της! Πόσο κοστίζει;

Κοιτούσαν όλοι πόσο υπέροχα το συνδύασε με κάμελ μπότες! Θα γίνει τάση!

Ελένη Μενεγάκη: Περπατούσε και κανείς δεν πήρε τα μάτια του από το τζιν της! Πόσο κοστίζει;

Περπατούσε η παρουσιάστρια και κανείς δεν πήρε τα μάτια του από το τζιν τη! Πόσο κοστίζει άραγε το παντελόνι της Ελένης Μενεγάκη;

Η ομάδα του Youweekly.gr βρήκε όλες τις λεπτομέρειες για το look που προτίμησε να φορέσει η ξανθιά "βασίλισσα" γυρνώντας από το ταξίδι που είχε πάει στο Παρίσι!

Η Ελένη είναι μια από τις πιο λαμπερές γυναίκες της ελληνικής showbiz και αποτελεί συνεχώς πηγή έμπνευσης για τον υπόλοιπο γυναικείο πληθυσμό!

Αυτή τη φορά επέλεξε να μας βάλει σε πιο χειμωνιάτικο mood αφού εμφανίστηκε με ένα υπέροχο τζιν που αγκάλιαζε πολύ σωστά τα καλλίγραμμά της πόδια, το οποίο και συνδύασε με ένα υπέροχο μπλουζάκι μακριμάνικο και μάλλινο και με συγκλονιστικές μπότες κάμελ.

Ελένη Μενεγάκη: Όλη η αλήθεια για τον τσακωμό του άντρα της με τον γυμναστή της! Τι πραγματικά συνέβη;

Ελένη Μενεγάκη: Περπατούσε και κανείς δεν πήρε τα μάτια του από το τζιν της! Πόσο κοστίζει;

Το τζιν δεν έχει εντελώς ίσια γραμμή, κάνει στο τέλος του ένα ελαφρύ άνοιγμα και θα το βρείτε στην εταιρεία American Eagle (59 ευρώ) ενώ το μπλουζάκι είναι American Vintage και κοστίζει 80 ευρώ!

Ελένη Μενεγάκη: Περπατούσε και κανείς δεν πήρε τα μάτια του από το τζιν της! Πόσο κοστίζει;

Ελένη Μενεγάκη: Έβαλε το «αντρικό» πουκάμισο όπως δεν το έχετε ξαναδεί! Μόνο εκείνη θα το έκανε αυτό!

Η Ελένη Μενεγάκη έβαλε το «αντρικό» πουκάμισο όπως δεν το έχετε ξαναδεί! Μόνο εκείνη θα το έκανε αυτό και πραγματικά μας τρέλανε κανονικά!

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, η Ελένη βρέθηκε για ένα μίνι ταξίδι στο Παρίσι! Η ίδια, έχει συμφωνία με εταιρία καλλυντικών και βρέθηκε στην πόλη του έρωτα, προκειμένου να γυρίσει μια νέα διαφήμιση.

Φυσικά, για το look της η Ελένη δεν θα μπορούσε να μην επιλέξει άνετα κομμάτια μεν, αλλά που να κάνουν ένα fashion statement! Ένα από αυτά, ήταν το κλασικό γαλάζιο «αντρικό» πουκάμισο, το οποίο και συνδύασε με bootcut τζιν και ροκ μπότες. Ο συνδυασμός θύμισε 90's και το αποτέλεσμα είναι ένα μεγάλο ναι από εμάς! Ελένη είναι αυτή, τι άλλο θα μπορούσε να βάλει...

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό το παπούτσι μόνο εκείνη θα το έβαζε! Κοστίζει κάτω από 60 ευρώ!

Ξεκάθαρα αυτό το παπούτσι μόνο η Ελένη Μενεγάκη θα το έβαζε! Κοστίζει κάτω από 60 ευρώ και το βρήκαμε για εσένα!

Η καλλονή παρουσιάστρια έχει στιλ και το γνωρίζει! Η Ελένη, δεν φοβάται να πειραματιστεί και μιας και η καλλίγραμμη σιλουέτα της, της το επιτρέπει φοράει και ιδιαίτερα κομμάτια!

Ελένη Μενεγάκη: "Ανάγκασε" μέχρι και τον Άγγελο Λάτσιο να σχολιάσει στη φωτογραφία της!

Εμείς, την εντοπίσαμε σε εμπορικό κέντρο και εντυπωσιαστήκαμε από τα παπούτσια της! Nude, κομψά, αλλά με πολύ χοντρό λουράκι στον αστράγαλο που κολακεύει μόνο τα πολύ αδύνατα πόδια και τους λεπτούς αστραγάλους! Εσύ θα το τολμούσες; Σε κάθε περίπτωση, το Youweekly.gr σου βρήκε παρόμοιο με τιμή κάτω των 60 ευρώ! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό το παπούτσι μόνο εκείνη θα το έβαζε! Κοστίζει κάτω από 60 ευρώ!Ελένη Μενεγάκη: Αυτό το παπούτσι μόνο εκείνη θα το έβαζε! Κοστίζει κάτω από 60 ευρώ!

Ελένη Μενεγάκη: Μπήκε σε εμπορικό και κοίταγαν όλοι το φόρεμά της! Βγήκε από το... ναυτικό!

Η Ελένη Μενεγάκη μπήκε σε εμπορικό και κοίταγαν όλοι το φόρεμά της! Βγήκε από το... ναυτικό και κοστίζει κάτω από 70 ευρώ!

Μάλιστα, το εν λόγω φόρεμα είναι το απόλυτο χρώμα της σεζόν, αφού ταιριάζει και σε μελαχρινές, και σε ξανθές! Μιλάμε φυσικά για το ναυτικό μπλε, το οποίο έκανε την επανεμφάνισή του και τρελαίνει ήδη κόσμο! Η Ελένη, σαν γνήσια fashionista το φόρεσε πρώτη σε εμπορικό κέντρο και καθώς έκανε την βόλτα της, όλοι την κοιτούσαν αφού το χρώμα αυτό τόνιζε όσο λίγα τα μάτια της!

Ελένη: Έγινε γνωστό! Αυτό είναι το νέο μέλος της εκπομπής της!

Παρόμοιο θα βρεις στην εταιρία Esprit και θα σου κοστίσει 69,90 ευρώ! Ακόμα να το πάρεις; Δείτε τις σχετικές μας φωτογραφίες:

Ελένη Μενεγάκη: Μπήκε σε εμπορικό και κοίταγαν όλοι το φόρεμά της! Βγήκε από το... ναυτικό!Ελένη Μενεγάκη: Μπήκε σε εμπορικό και κοίταγαν όλοι το φόρεμά της! Βγήκε από το... ναυτικό!

Ελένη Μενεγάκη: Γεμάτη σακούλες στα χέρια μοίραζε αυτόγραφα! Έλαμπε από πάνω μέχρι κάτω...

Γεμάτη σακούλες στα χέρια εθεάθη η Ελένη Μενεγάκη και... μοίραζε αυτόγραφα! Οι αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr δείχνουν ασυζητητί πως έλαμπε από πάνω μέχρι κάτω...

Η παρουσιάστρια επέστρεψε πια στην Αθήνα βάζοντας μια άνω τελεία στις καλοκαιρινές της διακοπές και εδώ και μία εβδομάδα βρίσκεται σε μια περίοδο οικογενειακής ανασύνταξης!

Παρ' όλο που σταθερά τα Σαββατοκύριακα επιστρέφει στην Άνδρο, τις υπόλοιπες ημέρες φρόντισε να είναι στο σπίτι της στα Μελίσσια, καθώς την περίμεναν αρκετές υποχρεώσεις, αφού τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της ξαναγύρισαν στα μαθήματά τους και στη φοίτηση στο ιδιωτικό σχολείο St. Catherine's.

Ο γιoς της Άγγελος, μάλιστα, ως τελειόφοιτος θα έχει μια αρκετά απαιτητική χρονιά με τις Πανελλήνιες εξετάσεις, ενώ οι μικρότερες Λάουρα και Βαλέρια προς το παρόν βρίσκονται σε μια πιο ευνοϊκή θέση. Η Ελένη, ως μαμά που επιβλέπει και οργανώνει τα πάντα στα του οίκου της, δεν φρόντισε μόνο να προμηθευτεί τα σχολικά για τα παιδιά της, αλλά και να τους ανανεώσει τη χειμερινή γκαρνταρόμπα, και γι' αυτόν τον λόγο επισκέφτηκε κατάστημα με casual εφηβικά ρούχα σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων.

Ελένη Μενεγάκη: Γεμάτη σακούλες στα χέρια μοίραζε αυτόγραφα! Έλαμπε από πάνω μέχρι κάτω...

Όπως βλέπετε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU, η χαρά της που βρισκόταν ξανά ανάμεσα σε κόσμο μετά από σχεδόν δύο μήνες ήταν μεγάλη, γι' αυτό και χαμογελούσε σε όποιον τη χαιρετούσε με ευχές για να της πάει καλά και η νέα τηλεοπτική χρονιά, η 9η κατά σειρά στον Alpha.

Ελένη Μενεγάκη: Γεμάτη σακούλες στα χέρια μοίραζε αυτόγραφα! Έλαμπε από πάνω μέχρι κάτω...

Η παρουσιάστρια την επόμενη εβδομάδα θα βρεθεί στο γραφείο της, καθώς εκεί θα ρυθμίσει όλες τις λεπτομέρειες για τις αλλαγές που θα κάνει φέτος στην εκπομπή της, η οποία βρίσκεται σε μια ζώνη που από φέτος θα είναι ακόμη πιο ανταγωνιστική. Η Ελένη πάντως δεν έχει άγχος, γιατί πάντα βρίσκει τρόπο να έχει τον πλήρη έλεγχο της όποιας δυσκολίας αντιμετωπίζει και θέλει πάνω απ' όλα να ξεπερνά τον δικό της εαυτό και να μην την απασχολεί ο ανταγωνισμός. Το επόμενο καλοκαίρι λήγει τυπικά το ισχυρό συμβόλαιό της με το κανάλι, αλλά οι συζητήσεις για την ανανέωσή του θα αργήσουν πολύ ακόμη να γίνουν με τα στελέχη του καναλιού.

Ελένη Μενεγάκη: Γεμάτη σακούλες στα χέρια μοίραζε αυτόγραφα! Έλαμπε από πάνω μέχρι κάτω...

Η αναπάντεχη συνάντηση με τον Γιάννη Λάτσιο

Στο πλοίο της γραμμής για την Άνδρο, όπου βρέθηκε και αυτό το Σαββατοκύριακο, η Ελένη συναντήθηκε με τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος ταξίδευε για τον επόμενο σταθμό, την Τήνο. Παρ' ότι το ζευγάρι δεν κάθισε μαζί, συνομίλησε για λίγη ώρα για θέματα που αφορούσαν κυρίως τα παιδιά του. Σε αυτό το κομμάτι της ζωής τους οι αποφάσεις στα περισσότερα ζητήματα που τα απασχολούν είναι κοινές.

Ελένη Μενεγάκη: Δεν έχει μόνο ένα αμάξι αλλά δύο! Θα "ζαλιστείτε" με τις φωτογραφίες...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ!