Σίσσυ Χρηστίδου: Αυτό το πανωφόρι της, δεν μοιάζει με άλλο! Έχει μαύρη κουκούλα και «τσακίζει» ταμία!

Στιλάτη και στα κρύα!

Σίσσυ Χρηστίδου: Αυτό το πανωφόρι της, δεν μοιάζει με άλλο! Έχει μαύρη κουκούλα και «τσακίζει» ταμία!

Αυτό το πανωφόρι της Σίσσυς Χρηστίδου, δεν μοιάζει με άλλο! Έχει μαύρη κουκούλα και «τσακίζει» ταμία, copy the look για να είσαι στιλάτη και στα κρύα!

Η Σίσσυ Χρηστίδου, βρέθηκε για λίγο στην παγωμένη Κωνσταντινούπολη, όπως έχουμε αναφέρει. Ωστόσο εκεί, δεν ξέχασε τον στιλάτο εαυτό της και έκανε σούπερ εμφανίσεις!

Ανάμεσα σε άλλες ξεχωρίσαμε μια με μπουφάν σε χακί και γούνινη κουκούλα, το οποίο και την προστάτευε από το ψύχος, και της χάρισε πόντους σε στιλ! Αν είσαι αναζήτηση για καινούργιο πανωφόρι, πάρε μια ιδέα από την Σίσσυ και σίγουρα δεν θα χάσεις. Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Σίσσυ Χρηστίδου: Το μπουφάν της δεν το έχεις δει ξανά αλλού! Είναι κόκκινο και έχει κουκούλα με μαύρη γούνα!

Το μπουφάν που φόρεσε η Σίσσυ Χρηστίδου στις διακοπές της δεν το έχεις δει ξανά... αλλού. Έχει κουκούλα με μαύρη γούνα και είναι κόκκινο.

Η παρουσιάστρια του Open κάνει τις χειμερινές της διακοπές μαζί με τα παιδιά της και το ζευγάρι Κορινθίου - Αϊβάζη και απολαμβάνει κάθε λεπτό.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία της από τα χιόνια και το μπουφάν της μας ξετρέλανε.

Είναι κόκκινο, έχει τέσσερις τσέπες και πιο πολύ λατρέψαμε την κουκούλα της που είναι μαύρη με γούνα.

Από τις διακοπές της μοιράστηκε και ένα στιγμιότυπο από βόλτα που έκανε στα χιονισμένα μέρη και πάθαμε πλάκα με το εστιατόριο από πάγο.

Σίσσυ Χρηστίδου: Το φόρεμα της είναι στο σχέδιο που θα δούμε πολύ φέτος το Χειμώνα! Ταιριάζει σε όλες!

Το φόρεμα που φόρεσε η Σίσσυ Χρηστίδου είναι στο σχέδιο που θα δούμε πολύ φέτος το Χειμώνα, Ταιριάζει σε όλες τις αποχρώσεις και τα σωματότυπα.

Φοριέται τόσο με δερμάτινα μποτάκια και biker jacket, όσο και με over the knee boots και loose παλτό από πάνω.

Για φέτος είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι που δεν πρέπει καμία να χάσει από την ντουλάπα της.

Σίσσυ Χρηστίδου: Δεν υπάρχει όμοιο με αυτό το δωμάτιο στο σπίτι της! Γεμάτο χαλιά και φώτα!

Πρόκειται για το φόρεμα με τετράγωνα το οποίο κινούνταν σε μπλε και μαύρες αποχρώσεις, που είδαμε πρόσφατα σε φωτογραφία της Το συγκεκριμένο είναι δημιουργία της σχεδιάστριας Nadia Rapti.