Ζέτα Μακρυπούλια: Έβαλε γκρι τζιν και γκρι φούτερ! Τα μαύρα μποτάκια πήραν 10άρι!

Το απόλυτο casual look!

Ζέτα Μακρυπούλια: Έβαλε γκρι τζιν και γκρι φούτερ! Τα μαύρα μποτάκια πήραν 10άρι!

Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε το απόλυτο casual look και έβαλε γκρι τζιν και γκρι φούτερ, ενώ τα μαύρα μποτάκια με τα οποία συμπλήρωσε το εν λόγω ντύσιμό της πήραν 10άρι! Αν θες να είσαι άνετη και στιλάτη, μόλις βρήκες το απόλυτο σύνολο για να αντιγράψεις.

Η Κυριακή της ήταν αφιερωμένη στη χαλάρωση αλλά δεν θα μπορούσε να ξεχάσει και το καλό της γούστο. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 φόρεσε γκρι στενό τζιν που αναδείκνυε τα πόδια της και μαύρα μποτάκια.

Εννοείται πως από εμάς πήραν 10άρι μια και πήγε το casual στιλ σε άλλα επίπεδα με αυτή την εμφάνιση. Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως η Ζέτα δεν είχε ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό της και όμως, παρόλα αυτά έμοιαζε καλλονή! Με τέτοιο πρόσωπο άλλωστε, δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ζέτα Μακρυπούλια γκρι τζιν

Δείτε την και με επίσης εντυπωσιακό μουσταρδί πουλόβερ!

Ζέτα Μακρυπούλια: Το γκρι της τζιν «παντρεύτηκε» άψογα με τις φούξια γόβες! «Κόλλησε» ξανά ο Χατζηγιάννης!

Το γκρι τζιν της Ζέτας Μακρυπούλια «παντρεύτηκε» άψογα με τις φούξια γόβες! «Κόλλησε» ξανά ο Χατζηγιάννης, όπως κολλήσαμε κι εμείς με το look της.

Η παρουσιάστρια, είναι στα καλύτερά της και δεν το κρύβει! Η εκπομπή της σαρώνει στα νούμερα τηλεθέασης αλλά και τα προσωπικά της δεν πάνε πίσω!

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ζουν ευτυχισμένοι μαζί, χωρίς να προκαλούν τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, σίγουρα με την εμφάνισή της στο Ρουκ Ζουκ, θα κόλλησε ο τραγουδιστής, αφού ήταν για αριστείο! Έβαλε γκρι τζιν, φούξια πουλόβερ και «πάντρεψε» το look άψογα με τις φούξια μεταλλιζέ γόβες της! Επειδή τα λόγια είναι περιττά, δείτε την εμφάνιση ποίημα:

Ζέτα Μακρυπούλια: Φόρεσε τα πιο κλασικά μαύρα μποτάκια με τον πιο stylish τρόπο! «Εξαφάνισαν» μέχρι και το τζιν παντελόνι της!

Τα πιο κλασικά μαύρα μποτάκια φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια με τον πιο stylish ωστόσο τρόπο. Μέχρι και το τζιν παντελόνι της «εξαφάνισαν».

Η παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ, στην εκπομπή της πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις που αποσπούν τα καλύτερα σχόλια.

Σε ένα από τα γυρίσματα που πραγματοποίησε, επέλεξε να φορέσει μαύρα μποτάκια τα οποία κυκλοφορούν παντού και τα φοράνε όλες οι γυναίκες στο δρόμο.

Πρόκειται για τα κλασικά μαύρα με το χοντρό τακούνι. Τα συνδύασε με γκρι τζιν και κοντομάνικο πλεκτό και εντυπωσίασε.

Ζέτα Μακρυπούλια Ρουκ Ζουκ ρούχα μποτάκια

Το γκρι της τζιν και οι λεοπάρ γόβες σε αυτή την φωτογραφία, την έκαναν «Βασίλισσα»! Την είδε ο Χατζηγιάννης και τρελάθηκε!