Mango: Το φόρεμα πουκάμισο με τσέπες που πρέπει να έχεις στην συλλογή σου!

Φούξια φόρεμα με τσέπες από τα Mango με 49,99!!

Mango: Το φόρεμα πουκάμισο με τσέπες που πρέπει να έχεις στην συλλογή σου!

Με αυτό το φόρεμα πουκάμισο με τσέπες από τα Mango θα εντυπωσιάσεις σίγουρα! Εάν το τολμήσεις θα τους αφήσεις όλους με το στόμα ανοιχτό θα και κάνεις τους πάντες να παραμιλούν στο πέρασμα σου! Σίγουρα πρέπει να υπάρχει στην συλλογή σου.

Τα φορέματα είναι must αυτήν την περίοδο και τι καλύτερο από ένα φούξια μιντι φόρεμα με διακριτικό σκίσιμο στο πλάι. Η ζώνη στην μέση κολακεύει όλα τα είδη σώματος καθώς είναι ρυθμιζόμενη. Στον λαιμό υπάρχει ένας κλασικός γιακάς και το κλείσιμο του είναι με κουμπιά.

Αυτό το φόρεμα θα καταφέρει να εντυπωσιάσει τους πάντες! Και θα γίνει το επόμενο αγαπημένο σου κομμάτι στην ντουλάπα σου. Και το καλύτερο κοστίζει μόνο 49,99 €!!!

Φόρεμα πουκάμισο τσέπες

REF. 67024406-ELEA6-LM

Extra tips για το πως να συνδυάσεις το φόρεμα πουκάμισο από τα Mango με sneakers

Μπορείς να συνδυάσεις το αγαπημένο σου καθημερινό φόρεμα με sneakers κάνοντας το casual chic. Δεν χρειάζεται να αποφύγεις ένα φόρεμα εάν δεν αντέχεις τα ψηλοτάκουνα. Με τον σωστό συνδυασμό μπορείς να απογειώσεις το look σου και να έχεις ένα chic αποτέλεσμα είτε στις πρωινές είτε στις βραδυνές σου εμφανίσεις.

Ανάλογα με το ύφος των παπουτσιών μπορείς να μετατρέψεις το φόρεμα σου για την κατάλληλη περίσταση!

Τα αγαπημένο σου φόρεμα μπορεί να μετατραπεί με τα αθλητικά παπούτσια σε όποιο μήκος και αν είναι είτε μακρύ είτε κοντό είτε μιντι.

Ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες μπορείς να αντικαταστήσεις τα σανδάλια σου με τα sneakers!

Είναι στην μόδα τα dad's sneakers είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παπούτσι για αυτόν τον λόγο και χρειάζεται πολύ προσοχή στο styling!!!

Βρες το φόρεμα εδώ και κανε το δικό σου πριν εξαντληθεί !!!

Εσείς πως προτιμάτε να συνδυάζετε τα φορέματα σας;

Και μιας και αναφερόμαστε σε sneakers, η ομάδα του Youweekly.gr σας βρήκε τα πιο τέλεια ζευγάρια sneakers στα Bershka!