Νέο φόρεμα στα Stradivarius κάνει πάταγο - Θα το φορέσεις Άνοιξη και καλοκαίρι

Το απόλυτο item για το 2020

Νέο φόρεμα στα Stradivarius κάνει πάταγο - Θα το φορέσεις Άνοιξη και καλοκαίρι

Τι κι αν ο καιρός είναι ακόμα κρύος; Στα καταστήματα όλου του κόσμου έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν νέες συλλογές που θυμίζουν περισσότερο Άνοιξη - Καλοκαίρι! Συγκεκριμένα, μάλιστα στα Stradivarius υπάρχει μια νέα άφιξη, ένα φόρεμα φλοράλ που κάνει πάταγο και είμαστε σίγουροι πως να το φορέσεις δεν θα θες να το βγάλεις από πάνω σου.

Είναι μίνι και κοστίζει 25,99 ευρώ. Έχει λίγο φουσκωτά μανίκια που είναι πολύ στην μόδα και κάποιες παιχνιδιάρικες σούρες στο κάτω μέρος του. Το ολοκληρώνει συγκλονιστικά η κρουαζέ λαιμόκομψη.

Μίνι φόρεμα με κρουαζέ λαιμόκοψη

ΑΝΑΦ. 2276/125-V2020

Stradivarius φόρεμα Άνοιξη Καλοκαίρι
Θα γίνει σίγουρα το νούμερα 1 trend στην αγορά! - Μεταξύ μας τώρα είναι trend στο instagram ένα συγκλονιστικό μπουφάν από τα Bershka, εσύ το έχεις δει; -

Πώς να φορέσεις ένα φλοράλ φόρεμα (καλοκαιρινό - ανοιξιάτικο) τον χειμώνα - Σαν αυτό που κάνει πάταγο στα Stradivarius

#1 Όταν επιλέγεις ένα floral ρούχο, φρόντισε να είναι το μοναδικό printed κομμάτι στην εμφάνιση σου και κράτησε τα υπόλοιπα στοιχεία μονόχρωμα, ώστε να το αναδείξεις.

#2 Ένα floral ρούχο μπορεί να αποτελέσει το κομμάτι-κλειδί της γυναικείας γκαρνταρόμπας, καθώς όσο ιδιαίτερο δείχνει, τόσο εύκολα προσαρμόζεται από το πρωί ως το βράδυ. Ένα πρωινό ντύσιμο με floral, μπορεί να μετατραπεί σε βραδινό, αλλάζοντας υπόδημα και πανωφόρι. Τόσο απλό!

#3 Επίλεξε σκούρες αποχρώσεις, ώστε το floral ρούχο σου, να μη παραπέμπει καθόλου στα αντίστοιχα floral της άνοιξης και του καλοκαιριού.