Τα μαύρα εσώρουχα από τα Oysho που έχουν "φύγει" περισσότερο για την ημέρα των ερωτευμένων

Εσύ θα τα φορέσεις για το αγόρι σου;

Τα μαύρα εσώρουχα από τα Oysho που έχουν

Μετράμε αντίστροφα για την ημέρα των ερωτευμένων κι επειδή ξέρουμε πως τρέχεις πανικόβλητη να βρεις εκτός από outfit και καυτά εσώρουχα σου εντοπίσαμε τα καλύτερα στα καταστήματα Oysho. Είναι μαύρα με δαντέλα κι έχουν "φύγει" περισσότερο από κάθε άλλο.

Αυτή η ημέρα ξέρουμε ότι πρέπει να του μείνεις αξέχαστη. Θα αναβιώσετε πάλι στιγμές του έρωτά σας και θα τον κάνετε πιο... φλογερό γι αυτό και πρέπει να φορέσεις αυτά τα εσώρουχα. Άκουσέ μας, κάτι ξέρουμε παραπάνω.

Φαίνονται... συνεσταλμένα αλλά κάτι τέτοια είναι που αρέσουν στους άντρες - στο υπογράφουμε.

Bralette κροσέ lace

Αναφ. 0199/343

Oysho εσώρουχα

Να τονιστεί ότι είναι και οικονομικά αφού κοστίζουν μόνο 16,99!

Επίσης, να ξέρεις πως η Δούκισσα Νομικού έκανε εμφάνιση με υπέροχα κοσμήματα και στα έχουμε βρει. Πρέπει να τα φορέσεις οπωσδήποτε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Αν θες να μάθεις πως να τον ξελογιάσεις σου βρήκαμε τι εσώρουχα πρέπει να φορέσεις την ημέρα των ερωτευμένων ανάλογα με το ζώδιο του

Κριός: Τα μαύρα σου τα sexy

Τα εσώρουχα που αρέσουν στον Κριό σου είναι τα πρόστυχα, τα μαύρα, τα sexy, όχι όμως τα «φτηνιάρικα». Αυτό που τον φτιάχνει όμως περισσότερο είναι να έχεις αυτοπεποίθηση και να μη ντρέπεσαι! Είσαι έτοιμη για τη μεγάλη νύχτα;

Ταύρος: Τα ρομαντικά

Ο γιος της Αφροδίτης έχει εξαιρετικό γούστο και φινέτσα και φυσικά «φτιάχνετε» με τα ωραία εσώρουχα. Φίνα, δαντελένια και ρομαντικά ( αν και καμιά φορά του αρέσουν και τα λίγο kitsch) είναι αυτά που τον διεγείρουν

Δίδυμος: Τα ακριβά

Ο Δίδυμος είναι chill, χαλαρός και cool, αλλά, ακόμα κι αν είσαι με τη φόρμα και το αθλητικό, φαντάζεται ότι από κάτω φοράς τα τέλεια εσώρουχα. Mind games! Μην του χαλάσεις τη φαντασίωση!

Καρκίνος: Τα θηλυκά

Ο Καρκίνος είναι γλυκούλης αλλά στο κρεβάτι του βγαίνει το απόλυτο αρσενικό, οπότε όμως καταλαβαίνεις, θέλει και εσύ να είσαι Το θηλυκό. Δαντέλες, παστέλ χρώματα και οτιδήποτε ντροπαλό και κοριτσίστικο τον ανάβει.

Λέων: Τα «υπεπαραγωγή»

Όπως ο ίδιος θέλει να είναι ο best of the best έτσι και σε σένα του αρέσει να κάνεις το κάτι παραπάνω για να τον εντυπωσιάσεις. Προτίμησε, λοιπόν, να είσαι overdressed παρά underdressed ακόμα και στα εσώρουχα. Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου βάλε ακόμη και… ζαρτιέρες.

Παρθένος: Τα πρακτικά

Ο Παρθένος δεν θέλει σε καμία περίπτωση να είναι το κέντρο της προσοχής και σίγουρα δε θέλει να παιδευτεί πολύ το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου για να ξετυλίξει το... δώρο του. Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου λοιπόν, επίλεξε ένα κλασικό δαντελένιο boyshorts ή ένα μεταξωτό κομπινεζόν και... καλή διασκέδαση!

Ζυγός: Τα «καλά κρυμμένα» sexy

Ο Ζυγός φημίζεται για το εκλεπτυσμένο του γούστο. Οπότε, όσο γοητευτική είσαι εξωτερικά, άλλο τόσο sexy θέλει να είσαι και... εσωτερικά. Ωστόσο, θα προτιμούσε να φορέσεις εσώρουχα που απλώς.... βγαίνουν εύκολα. Όχι πολλά κορδόνια, όχι περίπλοκο κούμπωμα. Όμορφα, προσεγμένα αλλά τολμηρά, που θα τα ανακαλύπτει, καθώς σε ξεντύνει αργά-αργά!

Σκορπιός: Τα διάφανα

Ο Σκορπιός, εκτός από τα μαύρα ή τα μπορντό εσώρουχα σε μια γυναίκα, λατρεύει τη λεπτή δαντέλα και τη διαφάνεια, ίσως γιατί τον φτιάχνει να καλύπτεται ένα γυμνό κορμί τόσο όσο... ίσως γιατί του κάνει και κάπως πιο πρόστυχο... Μη σοκάρεσαι! Έχεις δίπλα σου έναν άντρα άπειρα σεξουαλικό, οπότε δείξε του τα... προσόντα σου!

Τοξότης: Τα πολλά κορδόνια

Ο Τοξότης σου είναι φωτιά και θέλει το σεξ να έχει κάτι από... περιπέτεια. Και μιας και του αρέσουν τα προκαταρκτικά και κάνει... δουλειά για να σε φτάσει στο κρεβάτι, φόρεσε κάτι πιο τολμηρό και πολύπλοκο για να τον διεγείρεις περισσότερο. Πολλά κορδόνια, λοιπόν, και καλή τύχη στο αγόρι σου.

Αιγόκερως: Τα κλασικά - sexy

Έχεις μάθει πλέον ότι άλλο το τι δείχνει αυτός ο άντρας και άλλο το τι είναι, οπότε μη διστάσεις να φορέσεις κάτι πολύ sexy κάτω από το κλασικό σου ντύσιμο. Τόλμησε και στο χρώμα! Ένα σκούρο κόκκινο εσώρουχο θα... εκτιμηθεί πολύ από τον -κατά τα άλλα- συντηρητικό σου Αιγόκερω!

Υδροχόος: Τα εκκεντρικά

Ο Υδροχόος είναι ένας ιδιαίτερος άντρας, με μάλλον εκκεντρικά γούστα. Φρόντισε λοιπόν να του εξάρεις το ενδιαφέρον, με εσώρουχα που να είναι πιο πρωτότυπα σε σχέδια και χρώματα και ξεφεύγουν από το κλασικό και συνηθισμένο. Ίσως φέτος, του Αγίου Βαλεντίνου, αργήσει λίγο περισσότερο να σε... γδύσει.

Ιχθύς: Τα boho

Ο καλλιτέχνης σου Ιχθύς εξιτάρεται με εσώρουχα που είναι αέρινα ή έχουν κάτι από boho, το οποίο και θα αποτελεί την πινελιά που θα τα κάνει sexy. Σχέδια και χρώμα θα του δώσουν την... έμπνευση που χρειάζεται και εσένα μεγαλύτερη απόλαυση! Δώσ’ το δικαίωμα στη φαντασία!