Σάλος με τα κίτρινα μποτάκια κάλτσα των H&M - Ουρές στα ταμεία

Είναι συγκλονιστικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάλος με τα κίτρινα μποτάκια κάλτσα των H&M - Ουρές στα ταμεία

Συγκλονιστικά είναι αυτά τα κίτρινα μποτάκια κάλτσα που κυκλοφορούν στη συλλογή των καταστημάτων H&M! Έχουν δημιουργήσει μεγάλο σάλο αφού καθημερινά επικρατούν τεράστιες ουρές στα μαγαζιά μόνο και μόνο γι'αυτά!

Το κίτρινο είναι ένα από τα χρώματα που επικρατεί και θα επικρατήσει φέτος την Άνοιξη στις εμφανίσεις μας οπότε καλό θα ήταν να προσθέσεις κι αυτό το item από τα H&M στη ντουλάπα σου!

Κοστίζουν μόνο 29,99€ και μπορείς να τα φορέσεις και χωρίς καλσόν με καλοκαιρινά φορέματα αλλά και τον χειμώνα με παντελόνια.

Sock boots

H&M μποτάκια

Αν τα θες μπορείς να τα βρεις εδώ

Κι επειδή το κίτρινο κάνει υπέροχη αντίθεση με το γαλάζιο που κυριαρχεί φέτος σε όλες τις πασαρέλες ρίξε μια ματιά εδώ στα 4 κομμάτια που ξεχωρίσαμε για σένα από τα Stradivarius!

Τα H&M έβγαλαν τα μποτάκια των ονείρων σου - Μόνο με 24.99 ευρώ

Τα H&M έβγαλαν τα μποτάκια των ονείρων σου και ταιριάζουν με όλα! Το καλύτερο; Κοστίζουν μόνο 24.99 ευρώ και σίγουρα θα σε κάνουν να "μαγνητίσεις" τα βλέμματα πάνω σου! Αν δεν μας πιστεύεις δες και μόνη σου!

Θες να παραμείνεις λαμπερή και συγχρόνως άνετη; Τότε σου έχουμε την λύση, καθώς αυτό το ζευγάρι είναι το ιδανικό για σένα.

Αν βέβαια είσαι και πιο αθλητικός τύπος και θες να πας για βόλτες ή ακόμα και ορειβασία αυτό το ζευγάρι θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

H&M μποτάκια H&M μαύρα μποτάκια

Κάνε τα δικά σου εδώ!

Σου βρήκαμε επίσης το πιο υπέροχο λεοπάρ φόρεμα από τα H&M που ξυπνάει "άγρια" ένστικτα!

TAGS