Στα H&M θα βρεις τα sneakers που θα σε ψηλώσουν - Δεν θα τα βγάζεις από τα πόδια σου

Αν δεν είσαι και το... πρώτο μπόι πρέπει να τα αγοράσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στα H&M θα βρεις τα sneakers που θα σε ψηλώσουν - Δεν θα τα βγάζεις από τα πόδια σου

Δεν είσαι και τόσο ψηλή και ψάχνεις εύκολους τρόπους για να σου δώσεις... μπόι; Τότε στα H&M θα βρεις τα sneakers που θα σε βοηθήσουν να το καταφέρεις. Μάλιστα, μόλις δεις το αποτέλεσμα, δεν θα θέλεις να τα βγάλεις από τα πόδια σου.

Δεν δίνουν ύψος μόνο οι γόβες και τα πέδιλα, αλλά και τα ίσια παπούτσια. Ειδικά αν θέλεις να τα φοράς στην καθημερινότητα του, όπως το γραφείο ή τον καφέ και τις εξωτερικές δουλειές, τότε είναι η κατάλληλη επιλογή και αγορά που θα κάνεις.

Πρόκειται για τα λευκά sneakers με τον διπλό πάτο, που δένουν με κορδόνια. Ο πάτος τους ωστόσο, είναι αυτό που κάνει την διαφορά καθώς είναι 5 cm.

Platform trainers

H&M sneakers

Αν θέλεις μάλιστα να πας και για έναν περίπατο, συνδύασε τα με αυτό το κολάν από τα H&M. Είναι άνετο και έχουν μεγάλη ποικιλία τόσο σε σχέδια, αλλά και σε χρώματα, και μεγέθη, ακόμα και μήκη αν το προτιμάς μακρύ ή πιο κοντό.

H&M: Αν δεν έχεις αυτά τα sneakers είσαι εκτός μόδας

Αν δεν έχεις αυτά τα sneakers από τα καταστήματα των H&M είσαι εντελώς εκτός μόδας! Προκαλούν φρενίτιδα στις γυναίκες!

Τα συγκεκριμένα αθλητικά παπούτσια κυκλοφορούν παντού στο διαδίκτυο και προκαλούν χαμό όπου σταθούν, όπου κι αν βρεθούν!

Τα καταστήματα των H&M κυκλοφόρησαν αυτά τα sneakers και έχουν σχεδόν ξεπουλήσει! Έχουν λευκό χρώμα και γκρι λεπτομέρειες, είναι πολύ αναπαυτικά και φυσικά έχουν διπλό πάτο! Αυτή η φούστα είναι γεμάτη κουμπιά και προκαλεί αναστάτωση! Βγαίνει σε δύο χρώματα!

H&M sneakers

Κοστίζουν μόνο 34,99 € και μιλάμε για τιμή ευκαιρίας, καθώς σε άλλα καταστήματα τα βρίσκεις από 100 ευρώ και πάνω!

H&M παπούτσια

Αν θέλετε να είστε ένα in fashion κορίτσι πρέπει να το πάρετε τώρα και θα το βρείτε μόνο σε καταστήματα των H&M ή στο online store του!

H&M αθλητικά παπούτσια λευκά

TAGS