Με αυτό το χρώμα τονίζει τα μάτια της η Δούκισσα Νομικού - Αν είσαι γαλανομάτα πρέπει να το δοκιμάσεις

Είναι τέλειο για την άνοιξη!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με αυτό το χρώμα τονίζει τα μάτια της η Δούκισσα Νομικού - Αν είσαι γαλανομάτα πρέπει να το δοκιμάσεις

Αν είσαι κι εσύ γαλανομάτα, τότε πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις να βάλεις κι εσύ στα ρούχα σου, αυτό το υπέροχο χρώμα που επιλέγει η Δούκισσα Νομικού, προκειμένου να τονίζει τα μάτια της. Φόρεσε το και θα μας θυμηθείς!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι και μία πανέμορφη γυναίκα, η οποία φροντίζει την εμφάνιση της και έχει πάντα κατά νου, να κάνει το καλύτερο προκειμένου να αναδείξει τα χαρακτηριστικά της.

Στο μεταξύ έχετε δει το υπέροχο μαύρο σακάκι της Δούκισσας Νομικού; Αν όχι ρίξτε μια ματιά...

Με διαφορά το πιο δυνατό χαρακτηριστικό της είναι τα μάτια της, και έτσι μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως αυτό το χρώμα της ταιριάζει όσο λίγα. Με την άνοιξη να πλησιάζει, είναι καλό να έχουμε στην ντουλάπα μας όλες οι γυναίκες και μερικά ανοιχτόχρωμα κομμάτια που θα κάνουν τη διαφορά.

Το λιλά μπλουζάκι της Δούκισσας Νομικού μας τράβηξε την προσοχή και όχι άδικα αφού το συγκεκριμένο χρώμα το είδαμε να φιγουράρει στις κολεξιόν πολλών οίκων μόδας για την άνοιξη καλοκαίρι 2020.

Δούκισσα Νομικού: Έβαλε στα μάτια της την απόλυτη τάση! Η σκιά της προκαλεί φρενίτιδα!

Η Δούκισσα Νομικού το τόλμησε και έβαλε στα μάτια την απόλυτη τάση του μακιγιάζ για φέτος το χειμώνα! Η σκιά της προκαλεί φρενίτιδα σε όλους μιας και κάνει τα μάτια της να φαίνονται υπέροχα!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει δείξει ότι μπορεί να υποστηρίξει οποιοδήποτε μακιγιάζ. Ωστόσο αυτή η σκιά που επέλεξε είναι χωρίς αμφιβολία, το τέλειο χρώμα για τα μάτια της.

Είναι μπορντό, και ως γνωστόν, τα σκούρα χρώματα τονίζουν ακόμη περισσότερο τα ανοιχτόχρωμα μάτια. Έτσι σε συνδυασμό με το δαμασκηνί κραγιόν, η Δούκισσα Νομικού δημιούργησε το πιο στιλάτο μακιγιάζ.

Ειδικά αν είστε ξανθιά, το συγκεκριμένο μακιγιάζ θα μπορούσε να αποτελέσει την τέλεια λύση για μία βραδινή έξοδο! Πόσο μάλλον αν έχετε και μπλε μάτια, τότε η επιτυχία είναι βέβαιη!

Δείτε το μακιγιάζ που έκανε η αγαπημένη παρουσιάστρια και θα καταλάβετε γιατί!

Σας βρήκαμε επίσης και το υπέροχο δαχτυλίδι που φοράει σε αυτή τη φωτογραφία και έχει προκαλέσει πανικό!