Φόρα κι εσύ total white σαν την Αθηνά Οικονομάκου - Θα κατακτήσεις την άνοιξη

Αυτός ο συνδυασμός μας "κέρδισε"!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φόρα κι εσύ total white σαν την Αθηνά Οικονομάκου - Θα κατακτήσεις την άνοιξη

Εάν θες να κατακτήσεις την άνοιξη και να κάνεις έναν συνδυασμό που θα θυμούνται όλοι, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να φορέσεις κι εσύ total white όπως κάνει και η Αθηνά Οικονομάκου! Με αυτό το σύνολο θα τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα!

Η αγαπημένη ηθοποιός δε σταματά να μας εκπλήσσει με τις επιλογές που κάνει, μιας και πρόκειται για μοναδικά κομμάτια που εντυπωσιάζουν. Η ικανότητά της να συνδυάζει τα ρούχα της είναι γνωστή και έτσι εμείς διαλέξαμε ένα αγαπημένο μας outfit από τη συλλογή της, και σου το προτείνουμε!

Εάν πάλι έχεις αδυναμία στις φούστες, δες εδώ πώς επιλέγει να τις συνδυάζει η Αθηνά Οικονομάκου!

Η Αθηνά Οικονομάκου λοιπόν, επέλεξε να φορέσει αυτό το σπασμένο άσπρο παντελόνι με το ασορτί τζάκετ του, προκειμένου να κάνει την πρωινή της βόλτα, και εμείς μπορούμε με σιγουριά να πούμε, πως πρόκειται για ένα από τα πιο στιλάτα looks που έχει κάνει.

Αθηνά Οικονομάκου ρούχα

Πέρα από αυτό το total white σύνολο, ρίξε μια ματιά και στο κόκκινο παντελόνι της Αθηνάς Οικονομάκου

Σε προσφορά βρίσκεται το κόκκινο παντελόνι "φωτιά" της Αθηνάς Οικονομάκου. Είναι σίγουρο πως θα το αγαπήσεις και θα μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα πάνω σου!

Η γνωστή ηθοποιός έχει μοναδικό στιλ και φροντίζει να μας το δείχνει κάθε φορά με τα υπέροχα σύνολά της. Κάτι που έκανε για ακόμα μια φορά, με το πιο πρόσφατο στόρυ της.

Συγκεκριμένα, η ίδια θέλησε να ενημερώσει τους φανς της, πως ένα από τα πιο αγαπημένα της κομμάτια είναι όχι μόνο σε προσφορά, αλλά αποτελεί και must have για την άνοιξη. Το συνδύασε μάλιστα με μοναδικό φλοράλ, το οποίο βρίσκεται επίσης σε έκπτωση και θα το αγαπήσεις σίγουρα.

Αθηνά Οικονομάκου παντελόνι

Αν θες και εσύ να λάμψεις στο λεπτό και να δώσεις μια διαφορετική νότα στην καθημερινότητά σου, τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις αυτό το παντελόνι, που θα βρεις εδώ.