Το πουκάμισο με πομ πομ από τα BSB δίνει νησιώτικο αέρα

Δεν θα το βγάζεις από πάνω σου μόλις φτιάξει ο καιρός

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το πουκάμισο με πομ πομ από τα BSB δίνει νησιώτικο αέρα

«Μυρίζει» καλοκαίρι αυτό το πουκάμισο που θα βρεις σας όλα τα καταστήματα των BSB, όπως και στην διαδικτυακή τους σελίδα. Έχει πομ πομ και δίνει έναν νησιώτικο καλοκαιρινό αέρα μόλις το δεις. Βγαίνει σε δυο χρώματα και είναι πολύ στιλάτο.

Ένα λευκό πουκάμισο είναι ότι πιο... αισθησιακό μπορεί να φορέσει μια γυναίκα. Είναι ένα διαχρονικό κομμάτι της ντουλάπας μας που μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση, με πολλούς τρόπους. Είτε το φορέσεις για να πας στο γραφείο, είτε με ένα τζιν παντελόνι και sneakers για τις βόλτες ή απλά ανοιχτό, πάνω από το αγαπημένο ολόσωμο μαγιό σου το καλοκαίρι, προσφέρει απίστευτο στιλ.

Το συγκεκριμένο που σου βρήκα στα BSB είναι ακόμη πιο απίστευτο, και αυτό λόγω των πομ πομ που έχει σαν σχέδιο πάνω του. Είναι μακρυμάνικο, κλείνει με κουμπιά μπροστά και είναι σε κανονική γραμμή. Αν ωστόσο, δεν σου αρέσει το λευκό, βγαίνει και σε χρώμα φασκόμηλο.

Μάλιστα, βρίσκεται και σε προσφορά. Από 69,90 που ήταν η αρχική του τιμή μπορείς να το κάνεις δικό σου με 55,90€.

ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΜΕ ΠΟΜ ΠΟΜ

BSB λευκό πουκάμισο

Επίση, σου βρήκαμε το πιο μοναδικό φόρεμα στα BSB το οποίο μάλιστα βρίσκεται στην πιο "καυτή" προσφορά! Μαύρο και με βολάν, το φόρεμα αυτό πρέπει οπωσδήποτε να το κάνεις δικό σου όσο πιο σύντομα γίνεται μιας και δε θα το βγάζεις από πάνω σου!

Πως να φορέσεις το λευκό πουκάμισο σου σαν αυτό των BSB

Λευκό πουκάμισο σε total white look

Μιας και το λευκό φοριέται τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι, μπορείς πάντα να επιλέξεις total white. Μία φούστα, ή ακόμα καλύτερα ένα παντελόνι σε λευκό, είναι το perfect match για το λευκό σου πουκάμισο μιας και έτσι θα φτιάξεις ένα μίνιμαλ outfit που είναι κατάλληλο για όλες τις ώρες της μέρας.

Τζιν και λευκό πουκάμισο

Το τζιν, όπως είπαμε πιο πάνω, είναι ακόμα ένα τέλειο “ταίρι” για το λευκό σου πουκάμισο. Πέρα από το προφανές, μπορείς πάντα να αναδείξεις τους κοιλιακούς σου δένοντας το πουκάμισό σου στη μέση και επιλέγοντας ένα ψηλόμεσο τζιν. Αντίστοιχα, το καλοκαίρι, μπορείς να το φορέσεις με denim shorts. Φόρεσε και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια και έχεις έτοιμη μια σέξι αλλά και κομψή cocktail εμφάνιση, η οποία θα ολοκληρωθεί ιδανικά με ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια.

Λευκό πουκάμισο – φόρεμα

Τέλος, μιας και το καλοκαίρι είναι πιο κοντά από ότι φαντάζεσαι, να έχεις στο νου σου ότι ένα μακρύ, λευκό πουκάμισο μπορεί να παίξει και το ρόλο του φορέματος. Φόρεσε απλώς ένα σορτς από μέσα, το οποίο δε θα φαίνεται, αλλά θα σε κρατάει “ασφαλή”. Παράλληλα το ίδιο ακριβώς λευκό πουκάμισο, μπορεί να φορεθεί και στην παραλία, αν το συνδυάσεις με το αγαπημένο σου μαγιό. We love the combo!

TAGS