Πες "ναι" στο φούξια με αυτό το φόρεμα από ποπλίνα - Θα το βρεις στα Zara

Θα σε βγάλει όλο το καλοκαίρι!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πες

Φέτος το καλοκαίρι ήρθε η ώρα να πεις και εσύ το "ναι" στο φούξια, με αυτό το υπέροχο φόρεμα από ποπλίνα που βρήκαμε στο online κατάστημα του Zara! Μόλις το φορέσεις θα καταλάβεις τι εννοούμε και δε θα θες να το βγάλεις από πάνω σου!

Μπορεί όλες να το παίζουμε δύσκολες με τα ρούχα μας και να λέμε ότι προτιμάμε τα μαύρα και τα άσπρα, ένα ροζ φόρεμα ωστόσο είναι πάντα ικανό να μας κάνει να χάσουμε το μυαλό μας!

Ειδικά αυτό το αέρινο καλοκαιρινό που βρήκαμε στη νέα κολεξιόν του Zara, δεν πρέπει με τίποτα να λείπει από τη συλλογή σου.

Μιας και θα μπεις στο online store του Zara, ρίξε μια ματιά και σε αυτό το ντραπέ φόρεμα που σου βρήκαμε για τα ανοιξιάτικα ραντεβού σου.

Μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο, μιας και χωρίς αμφιβολία, είναι το ρούχο που χρειάζεσαι για να κλέψεις τις εντυπώσεις φέτος το καλοκαίρι.

Θα το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ και θα ευχαριστηθείς όσο κανένα άλλο ρούχο σου. Κοστίζει 29,95 και θα το βρεις εδώ.

φόρεμα zara
ροζ φόρεμα

Συνδύασε το φόρεμα από ποπλίνα με αυτή την καρό τσάντα από τα Zara

Τι καλύτερο από το συνδυάσεις το ροζ με ροζ; Ναι ένα girly look είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για φέτος.

Άσε λοιπόν στην άκρη τα άσπρα τα μαύρα και τα δερμάτινα και ετοιμάσου να πάθεις πλάκα με αυτή την υφασμάτινη καρό τσάντα από τα Zara.

Μπορείς να τη φορέσεις μαζί με το φόρεμα που σου προτείνουμε και να δημιουργήσεις την πιο αρμονική και ρομαντική εικόνα.

Κοστίζει 22,95 και θα τη βρεις εδώ.

τσάντα zara
ροζ τσάντα

TAGS