Με αυτό το εμπριμέ φόρεμα από τα Massimo Dutti θα "κλέψεις" όλες τις εντυπώσεις

Αυτό είναι το απόλυτο ρούχο του καλοκαιριού!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με αυτό το εμπριμέ φόρεμα από τα Massimo Dutti θα

Αυτό το εμπριμέ φόρεμα που βρήκαμε στο online κατάστημα του Massimo Dutti, θα σε βοηθήσει να "κλέψεις" με τη μία όλες τις εντυπώσεις μόλις το φορέσεις, μιας και είναι χωρίς αμφιβολία, το ρούχο που πρέπει να έχεις στη συλλογή σου!

Το καλοκαίρι πλησιάζει και αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου προκειμένου να είσαι έτοιμη για τις βόλτες που θα κάνεις όταν με το καλό τελειώσει η καραντίνα.

Τα Massimo Dutti σου έχουν για ακόμη μία φορά τη λύση μιας και σου προτείνουν το πιο στιλάτο μάξι εμπριμέ φόρεμα που μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και να εντυπωσιάσεις με το στιλ σου.

Μιας και θα μπεις στο onlien store του Massimo Dutti, πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματιά και στη νέα linen συλλογή.

Τι κι αν δεν μπορούμε να πάμε για ψώνια; Τα Massimo Dutti, έχουν στο online κατάστημά τους όλα τα κομμάτια που πρέπει να τσεκάρεις. Μη χάνεις λοιπόν καθόλου χρόνου και ετοιμάσου να πας για διαδικτυακά ψώνια προκειμένου να είσαι έτοιμη για το καλοκαίρι που πλησιάζει!

massimo dutti φόρεμα

Κοστίζει 99,95€ και θα το βρεις εδώ.

Συνδύασε το εμπριμέ φόρεμα από τα Massimo Dutti με τα πιο στιλάτα χρυσά σκουλαρίκια

Δεν υπάρχει καλύτερο αξεσουάρ για μία γυναίκα από ένα κομψό ζευγάρι σκουλαρίκια και πόσο μάλλον ένα ζευγάρι απλούς χρυσούς κρίκους.

Τα Massimo Dutti σου προτείνουν ένα πανέμορφο ζευγάρι σκουλαρίκια το οποίο μπορείς άνετα να συνδυάσει με το μάξι φόρεμα που σου παρουσιάσαμε πάνω και να δημιουργήσεις με αυτόν τον τρόπο το πιο αρμονικό και μοντέρνο σύνολο για τις καλοκαιρινές σου βόλτες.

Άκουσε μας και θα μας θυμηθείς!

Κοστίζουν 19,95€ και θα τα βρεις εδώ.