Σε 6 εκπληκτικά χρώματα αυτό το δαντελένιο σουτιέν των Oysho

Για να είσαι άνετη αλλά και άκρως... καυτή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε 6 εκπληκτικά χρώματα αυτό το δαντελένιο σουτιέν των Oysho

Θέλεις ένα σουτιέν που θα τον «τρελάνει», αλλά παράλληλα θα σε κάνει και εσένα να νιώθεις άνετα; Αυτό το δαντελένιο από την συλλογή των Oysho πιστεύω είναι αυτό που αναζητάς. Βγαίνει επίσης, σε 6 εκπληκτικά χρώματα για να επιλέξεις εσύ ποιο σου αρέσει περισσότερο.

Το συγκεκριμένο επίσης σουτιέν, μπορεί να φορεθεί και σαν μπουστάκι. Δηλαδή, αν μετά την καραντίνα κάνεις την πρώτη σου βραδινή έξοδο σε ένα κλαμπάκι και επιλέξεις να φορέσεις ένα πουκάμισο σε loose γραμμή με τα πάνω κουμπιά ανοιχτά, φόρεσε το από μέσα για να φαίνεται ελάχιστα η δαντέλα. Θα είναι τέλειο.

Επίσης, μπορείς να το φορέσεις και την πρώτη ημέρα με τον σύντροφο σου, τον οποίο σίγουρα έχεις να δεις πολύ καιρό λόγω κορωνοϊού και απαγόρευση της κυκλοφορίας. Αν ειδικά δεν είσαι του too much, τότε είναι το καλύτερο. Συνδύασε το με το ανάλογο σλιπάκι και είσαι έτοιμη για να βάλετε «φωτιά» στα σεντόνια.

Από την άλλη είναι πολύ άνετο για να το φορέσεις και στην καθημερινότητα σου. Αν σε «πνίγουν» τα σουτιέν με μπανέλα τότε επίλεξε το. Επειδή είναι σε στιλ μαγιό είναι πολύ ανάλαφρο αλλά και άνετο. Έχει επίσης ρυθμιζόμενες τιράντες για να το βάλεις εσύ στο ύψος που θέλεις, ενώ δεν έχει και ούτε ενίσχυση.

Αυτό είναι το δαντελένιο σουτιέν των Oysho

Τριγωνικό σουτιέν comfort - 12.99 €

Πρόκειται για το σουτιέν με τριγωνικό ντεκολτέ, από δαντελωτό ύφασμα με λουλουδάτο σχέδιο. Χωρίς ενίσχυση και χωρίς μπανέλα, για μεγαλύτερη άνεση. Ρυθμιζόμενες τιράντες και κούμπωμα στο πίσω μέρος.

δαντελένιο σουτιέν Oysho

Σύνθεση - Εξωτερικό

  • 93% ΠΟΛΥΑΜΙΔΙΟ,
  • 7% ΕΛΑΣΤΙΝΗ

Αν ωστόσο, ψάχνεις να βρεις το κατάλληλο εσώρουχο για τις "δύσκολες ημέρες" του μήνα σου, τότε στα Oysho θα βρεις ένα πολύ άνετο και όμορφο στο διαδικτυακό κατάστημα. Μάλιστα, βγαίνει σε 4 διαφορετικά χρώματα για να διαλέξεις ανάλογα το πιο είναι το αγαπημένο σου ή ανάλογα τις ανάγκες σου.

TAGS