Best seller στα Pull&Bear αυτό το slouchy παντελόνι - Βγαίνει σε 4 χρώματα

Τιμή - σοκ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Best seller στα Pull&Bear αυτό το slouchy παντελόνι - Βγαίνει σε 4 χρώματα

Αυτό το slouchy παντελόνι που βρήκαμε στο online κατάστημα του Pull&Bear έχει κάνει κανονικό σάλο από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε και γι΄αυτό αποτελεί ένα από τα best sellers. Βγαίνει σε 4 υπέροχα χρώματα για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο.

Τα slouchy παντελόνια αποτελούν το νούμερο 1 trend της σεζόν και έτσι εμείς σου βρήκαμε το πιο στιλάτο απ' όλα και στην καλύτερη τιμή.

Το online store του Pull&Bear, έχει όλες τις επιλογές που χρειάζεσαι για να ανανεώσεις τη συλλογή σου και να εφοδιαστείς με τα καλύτερα κομμάτια για φέτος το καλοκαίρι.

Μιας και θα μπεις στο online store του Pull&Bear, ρίξε μια ματιά και σε αυτό το πανέμορφο babydoll φόρεμα.

Μπορεί προς το παρόν να μένουμε στο σπίτι, αλλά σε λίγο καιρό η καραντίνα θα λήξει και οι καλοκαιρινές διακοπές θα ξεκινήσουν, οπότε δεν γίνεται με τίποτα να χάσεις τις προσφορές που έχει για εσένα το online store του Pull&Bear.

Το συγκεκριμένο παντελόνι βγαίνει σε μπεζ, μαύρο, λευκό και χακί και είναι ιδανικό για όλες τις πρωινές σου εμφανίσεις φέτος το καλοκαίρι. Μπορείς να το φορέσεις με τα sneakers σου αλλά και με πέδιλα για να τους εντυπωσιάσεις όλους φέτος το καλοκαίρι.

Μη χάσεις λοιπόν ευκαιρία και ξεκίνα να κάνεις τις παραγγελίες σου στο online store!

slouchy παντελόνι pull&bear

Το συγκεκριμένο παντελόνι κοστίζει 22,95€ και θα το βρεις εδώ.

Συνδύασε το slouchy παντελόνι με το πάνινο backpack από τα Pull&Bear

Η συγκεκριμένη τσάντα είναι ιδανική για όλες τις πρωινές δουλειές σου και γι΄αυτό το λόγο δεν γίνεται να τη χάσεις με τιποτα.

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή της μιας και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σχεδόν 10 ευρώ κάτω. Με μία μόνο βόλτα στο online κατάστημα του Pull&Bear μπορέσαμε να βρουμε τα καλύτερα κομμάτια για εσένα.

Εμείς μόλις είδαμε αυτή την τσάντα τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι το αξεσουάρ που χρειάζεσαι για φέτος το καλοκαίρι.

σακίδιο pull&bear

Κοστίζει 8,99€ και θα τη βρεις εδώ.

TAGS