Είναι «βόμβα» αυτό το μαύρο δαντελένιο κορμάκι των Oysho

Τόλμησε να το φορέσεις και... τρέλανε τον!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Είναι «βόμβα» αυτό το μαύρο δαντελένιο κορμάκι των Oysho

Άμα θέλεις να του κάνεις ένα δώρο τι πιο καλύτερο για αυτόν από μια... καυτή εμφάνιση; Και αυτό το δαντελένιο μαύρο κορμάκι των Oysho είναι «βόμβα». Φόρεσε το και θα πάρουν «φωτιά» τα σεντόνια σας, αφού σίγουρα μόλις σε δει θα πάθει... πλάκα.

Ωστόσο, αν είσαι ελεύθερη, αλλά εξακολουθείς να θέλεις να το αγοράσεις, δεν χρειάζεται να έχεις αγόρι για να το φορέσεις. Μπορείς επίσης, να το φορέσεις και σαν κορμάκι μέσα από την αγαπημένη σου φούστα ή το παντελόνι σου. Αφού, το μπροστινό μέρος του, φαίνεται σαν ένα απλό ραντέ μπλουζάκι.

Συνδύασε το με το αγαπημένο σου κόκκινο κραγιόν, ένα ζευγάρι πέδιλα ή γόβες και είσαι έτοιμη να ρίξεις να τραβήξεις όλα τα βλέμματα επάνω σου.

Αυτό είναι το δαντελένιο μαύρο κορμάκι των Oysho

Κορμάκι από δαντέλα με αφαιρούμενες cup - 25.99 €

Κορμάκι σε στυλ lingerie από δαντελωτό ύφασμα με ίσιο ντεκολτέ και λουλουδάτο σχέδιο. Χωρίς μπανέλα και με ελαφρύ αφαιρούμενο γέμισμα. Λεπτομέρεια με άνοιγμα στην πλάτη. Ρυθμιζόμενες τιράντες.

μαύρο δαντελένιο κορμάκι Oysho

Σύνθεση

  • Εξωτερικό: 93% ΠΟΛΥΑΜΙΔΙΟ, 7% ΕΛΑΣΤΙΝΗ
  • Φόδρα: 66% ΙΝΑ ΜΟΝΤΑΛ, 30% ΒΑΜΒΑΚΙ, 4% ΕΛΑΣΤΙΝΗ
  • Εσωτερικό: 100% ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΟ

Αν ωστόσο, ψάχνεις να βρεις το κατάλληλο εσώρουχο για τις "δύσκολες ημέρες" του μήνα σου, τότε στα Oysho θα βρεις ένα πολύ άνετο και όμορφο στο διαδικτυακό κατάστημα. Μάλιστα, βγαίνει σε 4 διαφορετικά χρώματα για να διαλέξεις ανάλογα το πιο είναι το αγαπημένο σου ή ανάλογα τις ανάγκες σου.

Σε 6 εκπληκτικά χρώματα αυτό το δαντελένιο σουτιέν των Oysho

Θέλεις ένα σουτιέν που θα τον «τρελάνει», αλλά παράλληλα θα σε κάνει και εσένα να νιώθεις άνετα; Αυτό το δαντελένιο από την συλλογή των Oysho πιστεύω είναι αυτό που αναζητάς. Βγαίνει επίσης, σε 6 εκπληκτικά χρώματα για να επιλέξεις εσύ ποιο σου αρέσει περισσότερο.

Τριγωνικό σουτιέν comfort - 12.99 €

Πρόκειται για το σουτιέν με τριγωνικό ντεκολτέ, από δαντελωτό ύφασμα με λουλουδάτο σχέδιο. Χωρίς ενίσχυση και χωρίς μπανέλα, για μεγαλύτερη άνεση. Ρυθμιζόμενες τιράντες και κούμπωμα στο πίσω μέρος.

δαντελένιο σουτιέν Oysho

Σύνθεση - Εξωτερικό

  • 93% ΠΟΛΥΑΜΙΔΙΟ,
  • 7% ΕΛΑΣΤΙΝΗ
TAGS