Στα H&M 2 ονειρικά τοπάκια - Είναι puff sleeved και παραμυθένια

Ποιο χρώμα από τα δυο θα διαλέξεις;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στα H&M 2 ονειρικά τοπάκια -  Είναι puff sleeved και παραμυθένια

Αν σου αρέσει το πιο παραμυθένιο στιλ, σαν να έχει βγει δηλαδή από ένα παραμύθι και πλέον ζεις στον σύγχρονο κόσμο, τότε αυτό το τοπάκι που βγαίνει σε 2 διαφορετικά χρώματα στα H&M, είναι για εσένα. Είναι pull-sleeved και είναι επίσης, άκρως ονειρικό.

Μπορεί κάποτε να βλέπαμε ρούχα από το 1980 και να λέγαμε πως τα φορούσαν τότε, ωστόσο για τις βιομηχανίες μόδας τα παλιά κομμάτια που φορούσαν οι γονείς μας είναι θησαυρός. Αφού όχι μόνο εμπνέονται από αυτά, αλλά τα φέρνουν και πάλι στη μόδα, ωστόσο πιο ανανεωμένα και στιλάτα.

Αυτή η τόσο glamorous εποχή που από πολλούς ακόμη και σήμερα χαρακτηρίζεται κιτσ, λόγω της υπερβολής που έχει, έχει επανέλθει και πάλι λοιπόν στην μόδα και τα puff - sleeved κομμάτια έχουν γίνει αγαπημένα των γυναικών τον τελευταίο χρόνο.

Τα βρίσκεις από φορέματα έως και πουκάμισα και τοπάκι, αλλά και μπλούζες και δίνουν απίστευτο στιλ. Όπως αυτό το τοπάκι των H&M που βγαίνει σε 2 χρώματα και είναι παραμυθένιο.

Αυτό το το τοπάκι των H&M

Puff-sleeved mesh top - 19,99 €

puff-sleeved top H&M

Το καλοκαίρι μέρα με την ημέρα είναι όλο και πιο κοντά μας και ήδη σε μεγάλες αλυσίδες, αλλά και διαδικτυακά καταστήματα έχουν κάνει την εμφάνιση τους όλα τα trends των μαγιό. Στα latest trends ωστόσο, των H&M θα βρεις ένα ολόσωμο που βγαίνει σε 4 διαφορετικά χρώματα και είναι ότι πιο hot για φέτος.

Πως να φορέσεις το puff-sleeve κομμάτι της ντουλάπας σου

  • Για το γραφείο φόρεσε ένα πιο ιδιαίτερο πουκάμισο. Πρέπει να επιλέξετε κάποιο ένα μονόχρωμο, χωρίς υπερβολές, συνδυασμένο με basics κομμάτια όπως ένα ψηλοκάβαλο παντελόνι κουστουμιού ή μία pencil φούστα.
  • Για τις καθημερινές χαλαρές σας βόλτες, πειραματιστείτε ελεύθερα με πιο ογκώδη μανίκια, με βαθύ ντεκολτέ ή ακόμα και κάποια φούτερ ή πουλόβερ με τονισμένους ώμους. Συνδυάσετε τα με τζιν παντελόνια και μίνι φούστες.
  • Για βραδινές εμφανίσεις, επέλεξε πιο glamorous κομμάτια. Είτε διαλέξετε ένα φόρεμα που μπορεί να αγγίζει τα όρια της υπερβολής, είτε ένα top μαζί με μία παντελόνα ή μία στενή φούστα, σίγουρα θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα επάνω σας.
TAGS